Kisalföld logö

2017. 12. 12. kedd - Gabriella 6°C | 14°C Még több cikk.

A KSE támogatása változatlan

Kapuvár - A városi költségvetés szűkössége és az országos büdzsé bizonytalansága miatt egyelőre a tavalyi szinten tartja Kapuvár vezetése a városi sporttámogatások összegét.
Eszerint a helyi költségvetésből mintegy 13,2 millió forint jut a helyi sportra, melyből 11,3 millió a Kapuvári Sportegyesület (KSE) támogatása.
A keretből 3,4 milliót a felnőtt labdarúgók, félmilliót az utánpótlás, négyszázhúszezret a férfi kézilabdázók és kétszázötvenezer forintot a női kézisek kapnak. A teljesség igénye nélkül a karatésok százezer, a hajómodellezők kétszázezer, a lóbarátok köre pedig százötvenezer forint támogatásban részesül. A KSE-pálya fenntartása hatmillióját viszi el a támogatási összegnek.

Egyéb sporttámogatás címén a Castrum Sport Club karatésai egymillió forintot, a Nebuló SE labdarúgó gyermekei háromszázezret, az asztaliteniszezők ötvenezer forint támogatást vesznek fel a helyi költségvetéstől. A Bázis Sportlövész Egyesület százötvenezret kap és többek közt a postagalambászok is negyvenezer forint támogatásban részesülnek. A városi kispályás labdarúgó-bajnokság százötvenezer forintos hozzájárulást kap a sporttámogatások összegéből.

Olvasóink írták

  • 1. Reális 2009. április 01. 14:21
    „Hol vannak felnőtt labdarúgók?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gyors döntés a távhőről

Kapuvár - Harminc nap alatt dönteni kell a kapuvári távhő jövőjéről. A szolgáltatást végző cég… Tovább olvasom