Kisalföld logö

2018. 05. 25. péntek - Orbán 17°C | 25°C Még több cikk.

A közigazgatás minden területét ismeri

Némethné Hajzer Mariettát választották meg a Kóny–Győrsövényház körjegyzőség új jegyzőjének.

Lényeges változtatásokat nem tervez a szakember, nagy hangsúlyt a pályázatokra fektet.

Április elsejétől új jegyzője van a Kóny–Győrsövényház körjegyzőségnek. Némethné Hajzer Marietta huszonöt éve dolgozik a közigazgatásban. Úgy érzi, eddigi tapasztalatait kamatoztatni tudja a két település érdekében. Lényeges változtatásokat egyelőre nem tervez a községházákon.

A körjegyző az elmúlt két és fél évtizedben a közigazgatás szinte valamennyi területén tevékenykedett. Új munkaköre sem ismeretlen előtte, hiszen tavaly decembertől már ő látta el a körjegyzői feladatokat.

– Egy falusi önkormányzatnál dolgozó köztisztviselőnek nagyon széles a feladatköre – mondta portálunknak Némethné Hajzer Marietta.

Némethné Hajzer Marietta 25 év tapasztalatait kamatoztatja körjegyzőként.
Némethné Hajzer Marietta 25 év tapasztalatait kamatoztatja körjegyzőként.

– Ugyanúgy foglalkozunk például pénzügyekkel, mint igazgatással. Az évek alatt megszerettem a közigazgatást, elvégeztem a főiskolát és úgy érzem, az eddig megszerzett tapasztalatokat hasznosítani tudom. A körjegyzői tisztség mindenképpen előrelépés és talán az engem megválasztó képviselő-testületek elismerése is egyben.

A körjegyző a közeljövő legnagyobb feladatai közé sorolja az idei választások lebonyolítását. Nagy hangsúlyt fektetnek mindkét településen a pályázatokra. Vannak már folyamatban lévő projektek és olyan tervek is, melyekhez ezután szeretnének forrást szerezni.

– Győrsövényházon a szennyvízcsatorna-program kezdődik, Kónyban az iskola és az óvoda felújítására nyertünk támogatást. Ezek mind komoly munkát adnak munkatársaimnak és nekem is – jegyezte meg.

Némethné Hajzer Marietta hozzátette: nagy változtatásokat nem tervez a körjegyzőség hivatali struktúrájában.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Célegyenesben az új angiológia Kapuváron

Célegyenesbe ért a kapuvári kórház új angiológiai központjának építése. A Lumniczer-kórház… Tovább olvasom