Kisalföld logö

2017. 01. 18. szerda - Piroska -7°C | 0°C

A kisgyermeket kimentették

A nagy bajban szerencséje is volt tegnap délelőtt a szanyi Horváth családnak. Rákóczi utcai családi házuk ugyan teljesen kiégett, ám egyéves gyermeküket sikerült kimenekíteni a lángok közül. A tüzet valószínűleg a televízióban keletkezett elektromos hiba okozta.
Mindenük odalett: A Horváth család nemrégiben újította fel otthonát, most azonban a tűz mindent elpusztított.
Teljesen kiégett tegnap délelőtt egy szanyi családi ház a Rákóczi utcában. A Horváth családnak szinte mindenét elpusztították a lángok, ám szerencséjükre egyéves gyermeküket sikerült kimenteni az égő épületből.

Horváthék alig pár percre ugrottak csak át a szomszédba, amikor lányuk kétségbeesetten futott hozzájuk a rossz hírrel: ég a házuk. Első gondolatuk természetesen az épületben alvó egyéves gyermekük volt, akit szerencsére testvére még időben kimenekített a lángok közül.
– Szerencsére nem a gyerek szobájában csaptak fel a lángok, hanem az utca felőliben és az sem sokon múlt, hogy valaki nem nézte éppen a televíziót – mondta el az édesanya. – Belegondolni is szörnyű, mi lett volna, ha nagyobbik lányom nem kapja fel a kicsit és rohan ki vele az akkor már jócskán lángoló házból, így a bajban azért hálásak is lehetünk, hogy nem történt tragédia.

Horváthék nem sokkal ezelőtt újították fel lakásukat, nem kis költséggel, ám tegnap délelőtt mindenük odaveszett. Az épület biztosítva volt, így a kárukat vélhetően megtéríti a biztosító, amíg azonban nem építik át otthonukat, szüleiknél húzzák meg magukat, akik természetesen mellettük állnak a bajban.

A csornai tűzoltóktól megtudtuk: a tüzet valószínűleg a televízió elektromos hibája okozta. A lánglovagok még kora délután is igyekeztek biztonságossá tenni az épületet, hiszen annak falai és tetőszerkezete is életveszélyessé vált.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nagydíjas lett a Provertha

Az idei, ötödik Hanság Expóra majdnem hetven kiállító érkezett az ország legtávolabbi vidékeiről is… Tovább olvasom