Kisalföld logö

2018. 03. 23. péntek - Emőke -5°C | 8°C Még több cikk.

A késelésen a szülők is megdöbbentek

Sem a szülők, sem az iskola vezetése nem kívánt nyilatkozni a hétvégi késeléses eset kapcsán Kapuváron.
Sem a szülők, sem az iskola vezetése nem kívánt nyilatkozni a hétvégi késeléses eset kapcsán Kapuváron. Az iskola vezetése a hatályos törvényekre hivatkozva elhárította az eset kommentálását.

A hétvégi, kapuvári késelés (Kisalföld, december 19.) ügyében lapunk felkereste a gyermekek általános iskoláját. Az intézmény vezetője kijelentette, a hatályos törvények szerint az iskola falain kívül elkövetett eseményekért az intézmény semmilyen felelősséggel nem tartozik, így nem is akarja kommentálni a történteket.
Megkerestük a tizenhárom éves elkövető szüleit is, de nem kívántak lapunknak nyilatkozni.

Az eset kapcsán az elkövető szülei annyit megjegyeztek: őket is megdöbbentették a történtek és nagyon sajnálják a sérült fiút és családját. A szülőket és tizenhárom éves fiukat is nagyon megviselték a történtek.

A tizennégy éves sértett szüleit lapzártánkig nem sikerült utolérni.
A Győri úton lévő lakótelepi lakás szomszédai szinte semmit nem érzékeltek a történtekből. Egy magát megnevezni nem kívánó szomszéd elmondta: szombat délután csak a mentők megérkezésére lettek figyelmesek. Mint tegnapi számunkban megírtuk, a sérült fiút barátai felkísérték lakásukba, ahol a sebet a mentők kiérkezéséig próbálták ellátni. – A mentőszolgálat munkatársai végül ölben szállították le a fiút az autóig – mondta a szomszéd.

Az eset legnagyobb kérdése, hogy került a kisfiúhoz a pillangókés? Egyes környékbeli vélemények szerint még a szülők sem tudtak a tíz centiméter pengehosszúságú szúróeszközről. Információink szerint a fiú a nagyapjától kapott karácsonyi pénzből vásárolta magának. Annyit azonban megtudtunk, a legfiatalabb gyermeket idősebb társai már többször sértegették, általában a nagyobb társaságban. A környékbeliek úgy vélik, a sok szóbeli bántalmazást megelégelve végül betelt a pohár a fiúnál, és erős felindulásból követhette el tettét. Az ügyben a rendőrségi vizsgálat jelenleg is tart.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nem kerül lakat a gyár kapujára

A Sole-MiZo Rt. vezérigazgatója szerint nincs a csornai üzem bezárására vonatkozó terv. Sőt, miként elmondta, a fehérjekoncentrátum-gyártásban fejlesztést terveznek. Tovább olvasom