Kisalföld logö

2017. 04. 28. péntek - Valéria 7°C | 10°C Még több cikk.

A kamara irodát nyit a városban

Ügyfélszolgálati irodát nyit a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Kapuváron. Az iroda egyelőre hetente egy alkalommal várja a vállalkozókat.
Együttműködési megállapodást írt alá Hámori György kapuvári polgármester és Szakács Imre, a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara alelnöke, térségi elnök. Ahogy fogalmaztak, a kontraktus egy keretszerződés, melynek tartalmi kitöltése az új kamarai törvény elfogadása után lehetséges.

– A kamarai törvény elfogadásáig szeretnénk erősíteni rábaközi jelenlétünket azzal, hogy a kapuvári önkormányzat segítségével ügyfélszolgálati irodát tudunk nyitni Kapuváron is – mondta Szakács Imre. Az iroda – egyelőre – heti egy alkalommal tart ügyfélfogadást az egykori járásbíróság épületében. Az iroda a vállalkozói segítségen túl részt vesz majd a mikrohitelprogramban és a tanácsadásban is.
A kamara egyéb módon is erősíti rábaközi jelenlétét, többek közt az idei gazdanapokra tervezett „Rábaköz ízei, Fertőtáj borai” című rendezvénnyel.

A kamara részt vesz a szakképzésben is. Szeptembertől már kamarai részvétellel kezdik meg az úgynevezett „duális képzést”. Azaz az iskolai elméleti oktatás mellett a gyakorlati képzést a kamara által is szervezett cégeknél szervezik meg.

Olvasóink írták

 • 2. alekinyo 2011. május 24. 22:28
  „Annak idején köteleztek a kamarai tagságra ha tetszett, ha nem. Remélem nem ez lesz a következő húzása a jelenlegi kormánynak...”
 • 1. kukszi 2011. május 24. 13:57
  „Szép gesztus a Kereskedelmi és Iparkamarától, hogy tart ügyfélfogadást Kapuváron,azért ők fejlődnek.

  Agrárkamarai , már teljesen eltűnt,talán még a megyéből is.
  Gazdatanácsadás is csak döcög,lassan marad a Kovács Tamás vállalkozó gazda tanácsadó,ahol viszont szívesen látnak minden gazdát..
  Úgy látszik az Agrárkamara és a gazdatanácsadó szervezetek megértek az átszervezésre.”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Markotabödögei pályázatok kultúrházra, napközire

A helyi önkormányzat pályázatot nyújtott be a Magyar Államkincstárhoz a közösségi színterek –… Tovább olvasom