Kisalföld logö

2017. 11. 17. péntek - Hortenzia, Gergő 5°C | 7°C Még több cikk.

A jövő héttől kezdik a csatornázást Győrsövényházán

A jövő héten megkezdődik a község szennyvízcsatornázása – jelentette be Hokstok Imre győrsövényházi polgármester a témában összehívott kedd esti lakossági fórumon.

A munkagépek az Ady, a Kossuth és a Béke utcában jelennek meg először. A részleteket Vida Zotmund, a munkát közbeszerzési eljáráson elnyert Szabadics zrt. műszaki igazgatója ismertette a mintegy ötvenfős hallgatósággal.

A munkagépek az Ady, a Kossuth és a Béke utcában jelennek meg először.
Kiemelte: a beruházás véghatárideje 2012. február 29. Miután a Rábca mellé építendő, napi 90 köbméter kapacitású szennyvíztisztító telepnek és az egész rendszernek hat hónapos próbaidőt is teljesíteni kell, a cég – tartalékidővel is számolva – július végi befejezést tervez. A szakember türelmet kért a lakosságtól, mert a munkálatok biztosan kellemetlenségekkel fognak járni. Ígéretet tett arra, hogy mindenkivel egyeztetni fognak például arról, hogy a bekötővezetékkel és a tisztítóidommal az adott telek melyik részére álljanak be. ˝A nap végén csak a munkaárok utolsó háromméteres szakasza maradhat nyitva˝ – tette hozzá Vida Zotmund.

A fejlesztésre a győrsövényházi önkormányzat 313,8 millió forint európai uniós támogatást nyert el. A projekt összköltsége áfával együtt meghaladja a 460 millió forintot.

Olvasóink írták

  • 2. sivatag66 2010. november 08. 20:07
    „:(((((”
  • 1. janika 2010. október 29. 08:58
    „Itt is szivattyús átemelő rendszer lesz és a pöce- gödöröt meg a kultúrház és egyéb forgalmas helyre tervezték?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Új fejlesztés a Bio-Textimánál

Bősárkány - A fémrugó tulajdonságaival rendelkező energiatárolós farugót fejlesztett ki ülő- és… Tovább olvasom