Kisalföld logö

2018. 11. 15. csütörtök - Albert, Lipót 2°C | 11°C Még több cikk.

A gégészet költözik a csornai Margit Kórházban

˝Kérdezném a csornai Margit Kórház illetékeseit, hogyan oldják meg a gégészet és a mammográfiai szakrendelések elérhetőségét a mozgásukban korlátozott betegek részére?˝


– A gégészeti szakrendelés költöztetését tervezzük, előtte a földszinti helyiségeket kell rendbe tenni. A mammográfiát sajnos nem lehet mozdítani az ólomfalak között elhelyezett röntgenkészülékek miatt. A költöztetés nagy beruházást igényelne. Tervezzük, hogy a központi diagnosztikus rendszer kiépítésére pályázatot nyújtunk be. Többek között digitális röntgent alakítanánk ki, központi labort és ott kapna helyet a mammográfia is. Az akadálymentes ellátás akkor valósulna meg, ha megkapjuk a támogatást – reagált dr. Boga Attila, a csornai Margit Kórház megbízott igazgató főorvosa.


Olvasói SMS

Kérdezném a csornai Margit Kórház illetékeseit, hogyan oldják meg a gégészet és a mammográfiai szakrendelések elérhetőségét a mozgásukban korlátozott betegek részére? Ha az akadálymentesítés az emeletre nem megoldott, akkor miért nem költöztetik a rendeléseket le a földszintre, a volt háziorvosi rendelők helyére? Ott amúgy is kihasználatlan az üresen tátongó alsó szint.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Idén csak a Széchenyi utca újul meg Kapuváron

Az elmúlt három évben a kapuvári önkormányzat mintegy százmillió forintból újíttatta fel a városi… Tovább olvasom