Kisalföld logö

2018. 06. 25. hétfő - Vilmos 14°C | 22°C Még több cikk.

A főutakat s a mellékutakat is javítja a közútkezelő

Forgalomelterelés lassította a közlekedést és okozott fennakadásokat tegnap Csornán. A Magyar Közút Nonprofit Zrt. munkatársai a Szent Antal-temetőnél lévő körforgalom burkolathibáit javították.
A beavatkozás nem volt jelentős, a cég a napi fenntartási munka részeként végezte el. A közútkezelő szóvivője, Pécsi Norbert Sándor úgy tájékoztatott, hogy a körforgalom déli felére eső felületen végezték a javításokat a szakemberek. Emiatt a forgalmat a benzinkúttól a tűzoltóság melletti útra, valamint a vasútállomáshoz vezető Aradi és Erzsébet királyné utcákba terelték. A terelést a rendőrség és a társaság munkatársai segítették.

A körforgalom javítása miatt elterelték a járműveket tegnap Csornán.
A körforgalom javítása miatt elterelték a járműveket tegnap Csornán.

A körforgalom után tovább folytatják a 85-ös számú főút bágyogszováti csomópontja közelében lévő úthibák javítását is, emiatt a következő két napban félpályás forgalomkorlátozásra kell számítani ezen a környéken.
Csorna főútjain az átmenő nagy forgalom és az elhasználódott pályaszerkezet fokozott burkolatromlást okoz, a nyári melegben emiatt jelentős a nyomvályúsodás is. A burkolat hibáinak elhárítása miatt az év hátralévő részében is lehet rövid korlátozásokkal járó munkavégzésekre számítani, emiatt a közlekedők és a közelben lakók türelmét kérik a közutasok. A kezelésükbe tartozó mellékúthálózat hibáit is folyamatosan javítják, ezen a héten például a Potyondot Magyarkeresztúrral összekötő úton dolgoznak, illetve hamarosan elkezdik a padkák és árkok karbantartását Téten és Bágyogszováton is.

Olvasóink írták

  • 2. Csajsziland 2012. július 27. 11:52
    „A beavatkozás nem volt jelentős, és az eredménye sem... A meleg miatt nyomvályúsodik az út? Nem vitatom, de az a több ezer kamion, az smafu? Lerágott csont ez az egész Csorna -téma.”
  • 1. enzso 2012. július 25. 21:55
    „annyira jól sikerült a beavatkozás hogy ma öröm volt rajta végigmenni!!!!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kijátszották az éjjeliőrt és kijártak a rakodóval

Egy rakodógépet loptak el a kónyi mezőgazdasági szövetkezet telephelyéről a minap. A tolvajok… Tovább olvasom