Kisalföld logö

2018. 05. 22. kedd - Júlia, Rita 14°C | 25°C Még több cikk.

A férfi rányitotta a gázt élettársára

Csatárimajor - Csatárimajor Fő utcájának egyik házánál az ötvenöt éves Sz. S. egy családi vitát követően a rendőrség tájékoztatása szerint rányitotta a gázpalackot élettársára, akit előtte a konyhába zárt. - Mindketten meg fogunk halni - kiabálta az ötven éves asszonynak a férfi.

Csatárimajor Fő utcájának egyik házánál az ötvenhat éves Sz. S. rányitotta a gázpalackot élettársára, akit előtte a konyhába zárt. A nő később ki tudott menekülni a házból és a szomszédoktól kért segítséget.

Eközben az épület kigyulladt. A bent lévő férfit könnyű sérülésekkel a megyeszékhely kórházába szállították. Ellene emberölés kísérlete miatt a megyei rendőr-főkapitányság folytat eljárást.

Akár halálos vége is lehetett volna egy Csatárimajorban történt családi veszekedésnek. A helyi Sz. S. és élettársa között ismeretlen okból veszekedés tört ki. Miközben az ötvenéves asszony a konyhában a vacsorát készítette, ötvenhat éves élettársa az előtérből vitázott
vele.  A vita odáig fajult, hogy a férfi bezárta élettársát a konyhába és kinyitotta az előtérben lévő gázpalack csapját.

– Haljunk meg  mindketten – kiabálta a férfi élettársának. A kiömlő gáz beterítette a belső helyiséget, miközben az asszony egy ruhát az arca elé
helyezve mozdulatlanul védekezett ellene. Amikor a férfi nem hallott életjelet, kinyitotta az ajtót, amin keresztül az egyébként mozgásában korlátozott élettársa ki tudott menekülni.

Az utcabeliek végül értesítették a hatóságokat, ám közben a kiömlő gáz miatt begyulladt az épület faszerkezete és az egyik bent lévő gázpalack is eldurrant.
Az épületben tartózkodó férfi könnyebb égési sérüléseket szenvedett, a kiérkező mentők végül a megyei kórházba szállították. A lángokat a csornai tűzoltók oltották el.

Az ötvenhat éves férfi ellen a megyei rendőr-főkapitányság emberölés kísérlete bűntettében folytat eljárást. A házban még egy huszonhárom éves fiatalember is élt, ám az események idején nem volt otthon.
Az égő ház lángjait a csornai tűzoltók oltották el.

Fotó: Turbók Attila


Fotó: Turbók Attila

Olvasóink írták

 • 6. czompóné 2008. április 28. 14:34
  „Az ilyen ember nem hiszem,hogy normális.”
 • 5. Pálinkás Öreg 2008. április 22. 14:42
  „Az asszony lehet megcsalta a kedves urat, akinek elborult az agya... A viccet félretéve: ilyen emberrel nem lehet mit kezdeni, kiszámíthatatlan, és pszihiáter szerint szellemi beteg ember, lehet nincs külső nyoma, és látszólag normálisnak tűnik, de vannak olyan pillanatok, adott helyzet, amikor akár magára is veszélyes. Amúgy ezek vagyunk MI magyarok, gyalázunk, feljelentjük a szomszédot, mert a kisgyerek a gyepre szart, kiszedjük a táblákat, mert minek oda, ellopjuk a bankautomatákat, mert pénz van benne, elmegyünk focimeccsre, mert ki akarjuk tombolni magunkat, majd hazafelé menet egy két szélvédőt betörünk.... MA MINDEN KÖRÜL A PÉNZ FOROG! Nincs összefogás, nincs béke, ne is akarjuk igy az EU-ba menni, felesleges! Más nép / ország lenézik a magyarokat a természetük miatt, most már én is értem, hogy miért!!! HAJRÁ MAGYARORSZÁG!”
 • 4. Joska 2008. április 22. 12:06
  „Lehet hogy megerdemelte! Nem volt eleg a leves!”
 • 3. Goldmund 2008. április 22. 09:18
  „Egy gázrobbanás még a szomszéd épületekben (és az ott élőkben) is kárt okozhatott volna. SZerencsére nem így történt.”
 • 2. Jockey 2008. április 21. 23:07
  „Ilyen gázárak mellett? Megőrült ez az ember!”
 • 1. györi srác 2008. április 21. 21:10
  „Nagyon sajnálom a hölgyet nem akarok buta lenni de a férje megérdemelte volna hogy megégjen a házban.De nem baj remélem igy lecsukják egy kicsikét.Legalább pihen egy kicsit”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gyerekvendégek a rendőrnapon

Csorna - A rendőrnap alkalmából óvodásokat és kisiskolásokat láttak vendégül a Csornai… Tovább olvasom