Kisalföld logö

2018. 05. 22. kedd - Júlia, Rita 14°C | 24°C Még több cikk.

A felszámolást is fontolgatják

Ha nem fizet, a Pannon-Víz rt. ismét kizárja a szolgáltatásból a Csornán tevékenykedő Kerti Park Kft.-t.
Ha nem fizet, a Pannon-Víz rt. ismét kizárja a szolgáltatásból az osztrák tulajdonú és Csornán tevékenykedő Kerti Park Kft.-t. Ez a cég működteti a csornai termálfürdőt is.

„ Ha a Kerti Park Kft. továbbra sem fizet, akkor nemcsak a szolgáltatásból zárjuk ki, hanem felszámolási eljárást kezdeményezünk a társasággal szemben" – jelentette ki Sipőcz Ernő, a Pannon-Víz rt. elnök-vezérigazgatója.

Lapunkban már beszámoltunk róla (Kisalföld, 2005. augusztus 17. és 18.), hogy a szolgáltató augusztus 17-én figyelmeztetésként egyszer már elzárta a vizet. Ám Sipőcz Ernő szerint, tekintettel a közelgő augusztus 20-i ünnepre és a csornai búcsúra, másnap kinyitották a csapot.
Az elnök-vezérigazgató elmondta: a cég akkori tartozása 5 millió 865 ezer forint volt, a víz elzárását követően másfél milliót kifizettek.
Mostanra azonban 10 millió 565 ezer forintra emelkedett a hátralék összege. Sőt, a napokban újabb 2 millió 800 ezer forintról állították ki a számlát.

Hozzátette: a Kerti Park Kft. eddig nem tárgyalt a szolgáltatóval az adósságról, ezért a héten ismét elzárják a csapot, és víz nélkül marad a kertészet és a fürdő is. De hogy erre melyik napon kerül sor, arról még nem született döntés.

„ Ha a szolgáltatásból való kizárás sem hoz eredményt, akkor kezdeményezzük a Kerti Park Kft. felszámolását. Erre minden jogi alapunk megvan, hisz hatvan napon túli tartozása is van a cégnek" – közölte Sipőcz Ernő.

Szabó László, a Kerti Park Kft. kereskedelmi vezetője érdeklődésünkre elmondta: a tartozásukkal tisztában vannak és rendezni fogják.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hulladékfronton a helyzet változatlan

Bősárkány határában, de már csornai területen, a „Barázdás-dűlő” mellett még mindig áll… Tovább olvasom