Kisalföld logö

2017. 06. 23. péntek - Zoltán 21°C | 32°C Még több cikk.

A 85-ösön Csornától Győr felé van nagyobb dugó - fotó

M85 építés - Győr felől Csorna irányába azonban lényegesen kisebb a torlódás, mint szerdán, a 85-ös főúton.
A dugóban ül?

Ön mit tapasztalt? Várjuk beszámolóját, fotóját, videóját: tudosito@kisalfold.hu 

Csütörtök

16.08 - Győr felől Csorna irányába lényegesen kisebb a torlódás, mint szerdán, a 85-ös főúton. Néhány perc alatt jutottunk át Kóny után a kritikus szakaszon. Csornától Győr felé, a bágyogszováti elágazásnál ismét nagyobb dugóra számítsanak, de Csornáig már nem ér a sor, mint szerdán.

Korábban

Olvasónk csütörtök reggeli 6 órai beszámolója szerint Csornáról Győrbe egyelőre nem volt nagy fennakadás Kóny térségében. A bágyogszováti kereszteződésnél továbbra jelzőlámpák irányítják a forgalmat, amely egy sávon halad.

Olvasónk felvetése: "A bágyogszováti elágazás után több száz méteren autózunk - jelenleg egy sávon - a régi 85-ösön, mellette épül a 85-ös főút új nyomvonala (vagy már kész is), amely mellett épül az M85-ös. Három út halad néhány méteren belül egymás mellett párhuzamosan, amely 8 sávot jelent. Ezekből azonban jelenleg egyet tudnak a közlekedők használni. Normális ez?"

Szerda

- 17.16 - Két Olvasói vélemény. 1. "Hatalmas dugó van a 85-ös főútvonlaon. Rengeteg az ideges sofőr. Sok a türelmetlenkedő autós. Az emberek idegeivel játszanak. Sajnos. Elgondolkodtak? Mi lesz ha lezárják a 85- ös főútat Enesénél a ten? Borzalmas. Nem lehet közlekedni."

2. "Ez rettenetes! 13:45-től 14:40-ig lehetett eljutni Csornáról Dör térségéig. Borzasztó. Valamit lehetne tenni? Nem?"

16.36 - Közben zöld lett, mert itt is martak, de elvileg Csornáig meg sem állunk. Csornától Győr felé a bágyogszováti elágazástól egészen Csornáig áll a kocsisor.

16.32 - Megindultunk, mint a villám egészen a bágyogszováti kereszteződés közelébe jutottunk. Addig megcsodáljuk az új 85-öst, ami mostanság épült az M85-ös mellé.

16.29 - Most értünk ahhoz a lámpához, ami pirosat mutat, ez üzemel elvileg csütörtöktől. A szembelévő sávot felmarták.

16.25 - Megérkeztünk a kónyi Diána étteremhez, 13 perc a körforgalmaktól.

16.12 - Már el is jutottunk Kónynál a két új körforgalomig, 5 perc alatt.

16.07 - Győrből Csorna felé a 85-ösön, az enesei elkerülő után a kezdődik a dugó. Most épp a kónyi benzinkútnál araszolunk - jelezte másik olvasónk.

14.35
- A 85-ös főúton Kónynál és Bágyogszovátnál jelzőlámpa irányítja a forgalmat, tartanak az előkészületek a csütörtöki elterelésre. A főútvonal mindkét irányból teljesen be van állva Csornától Kónyig, apró léptekben lehet haladni, Enesétől Csornáig egy óra volt az út - tudósított olvasónk, Domonkos Tímea.


Hatalmas a dugó a 85-ös főúton, április 8-án

Kedden írtuk
Korábban - Az újabb kivitelezési munkálatok elvégzése miatt a 85 sz. főút Enese átkelési szakaszát Csorna irányából a vállalkozó április 9-től várhatóan május elejéig lezárja, a forgalom Győr felé csak az M85 Enese elkerülőn tud haladni. A közlekedők Csorna irányából Enesét az M85-ről a 8417. j. úton keresztül érhetik el, Eneséről Csornát legrövidebben az M85 Enese elkerülő úton közelíthetik meg.

Ezzel egyidőben Kónyban az átalakított Új Élet utcára megtörténik a forgalom ráengedése. A buszok április 9-én 0.00 órától az Új Élet utcában kialakított új buszöblökben állnak meg, a Soproni utcában lévő buszmegállók ezzel egyidejűleg megszűnnek. A 8502 j. utat a

Diana vendéglő térségében a gyorsforgalmi út építése miatt véglegesen lezárják, ezután a 85-ös sz. főútról nem lehet majd többé lehajtani.


Új nyomvonalon a 85-ös Bágyogszováti eláhgazásnál - félpályás útzár itt is


Kóny után a

Diana vendéglő és a Bágyogszováti csomópont között a 85-ös főút új szakaszára is ráterelik a forgalmat, az új és a régi utak összeépítésénél félpályás sávlezárás lesz április 9-től várhatóan április végéig - olvasható a NIF közleményében.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Villanymotoros kukoricamorzsolót is lopott a 16 éves rábaszentandrási fiú

A csornai rendőrök négy órán belül elfogták a fiatalkorút. Tovább olvasom