Kisalföld logö

2018. 02. 21. szerda - Eleonóra 0°C | 3°C Még több cikk.

85-ös főút: Négyes karambol, 5 sérült

Négy jármű ütközött össze csütörtökön reggel hét óra után nem sokkal, a 85-ös főúton, a döri elágazás közelében. Tíz órakor feloldották az útzárat. Befejezték a helyszínelést.


10.20 - Befejeződött a helyszínelés

Befejeződött a helyszínelés a 85-ös főúton, a forgalom is megindult mindkét sávban. A csornai rendőrségtől kapott tájékoztatás szerint a fehér színű tehergépkocsi Csorna irányába közlekedett, amikor eddig még tisztázatlan okokból ütközött a Csorna felől érkező Hondával.

Az autó az ütközés után nekiment a teherautó mögött jövő pénzszállítóautónak. A pénzszállító a jobboldali árokba hajtott, a Honda pedig egy Peugeottal karambolozott.

A balesetnek négy súlyos és egy könnyű sérültje is van.

10.00 óra

Feloldották a teljes útzárat a 85-ös főúton, ahol csütörtök reggel négy jármű ütközött.

Korábban

Előzéshez készülődött vezetője, de szemből érkezett egy furgon, amelyikkel érintőlegesen ütközött. A furgon megpördítette a kisebb autót, ami aztán frontálisan ütközött a szintén Győr irányából érkező Peugeottal. A karambol részese lett még egy pénzszállító kisbusz is. A balesetnek több sérültje is van, őket mentők szállították kórházba.

A helyszínelés idejére a főutat lezárták a rendőrök. A forgalmat elterelték. Információink szerint rövidesen fél sávon engedik a járműveket.

Karambol a 85-ös főúton - Fotó: Cs.K.A.

Olvasóink írták

 • 18. tettes 2009. március 20. 12:59
  „Ez azért politikai ügy,mert pesten erőltetik a metrót,itt meg a saját autóján nem tud a polgár a-ból b-be elmenni gond nélkül.Pedig a pénz meg van rá állítólag???!!!”
 • 17. MotorosPista 2009. március 19. 21:17
  „Ez szép, gondolom a szabályokat mindenki maradéktalanúl be tartotta.”
 • 16. sosi123 2009. március 19. 20:17
  „Aranyközépút! Úgy illik hogy akinek kijár a tisztelet felsorolom, nem kiemelek valakit!”
 • 15. RickCartman 2009. március 19. 19:51
  „8-as komment!Köszönjük szépen a kormány minden tagja és a párt tagsága nevében jókivánságaidat!Éljen neked is, igazán kedves vagy, aranyeső hulljon rád!Köszönjük mégegyszer, igazán!
  Nem gúnyolódás ez, komolyan meg vagyok hatva...de hogy a 11-es kommentből is olvashatod, kicsit jómagam is furcsállom, hogy egyeseknek mindenről ugyanaz jut az eszébe...mint Mórickának.
  Köszi a jókivánságokat ismét, máskor inkább irj a miniszterelnöki hivatal honlapjára, ezt nem biztos, hogy olvassák.Fognak örülni biztosan...”
 • 14. 13.István 2009. március 19. 19:50
  „EZ nem volt más mint felelőtlenség,hogy esetleg öt percal előbb érkezzek meg!!
  A képekből itélve tört ott minden tetemes kár!
  Nem tudom hol a csornai háromlábú??”
 • 13. AranyKözépút 2009. március 19. 14:25
  „Tisztelet a tűzoltóknak, akik mindig annyit segítenek! Nem beszélve arróla sok borzalomról, amiben részük van:(”
 • 12. Accentos 2009. március 19. 12:37
  „11-es hozzászólóval tökéletesen egyetértek! még annyit tennék hozzá,hogy a sok felelőtlen idióta miatt családok,életek szakadnak szét. ne felejtsük el, mindenkit várnak haza!!!”
 • 11. kefefejű 2009. március 19. 12:11
  „8ra: Na, ennek most éppen mi köze van a kormányhoz? Illető gyorsan megy, előzni akr, de átlóg a szembejövő sávba, majd összeütközik a szembejövővel. A többiek meg nekimennek. Ennyi történt.

  1. nem előzök, ha szembe jönnek
  2. nem megyek gyorsabban mint ahogy azt az út és látási viszonyok megengedik (NEM A KRESZ és a TÁBLÁK...)
  3. betartoma követési távolságot, ami azt jelenti, hogy olyan távolságra követek az előttem haladót, hogy ha bármi történik, akkor meg tudjak biztonságosan állni.
  4. elindulok 5 percel korábban otthonról, így nem kell veszélyesen közlekednem és mindent felrúgva rohannom

  Ezek nem konkrétan a balesetről szólnak, hanem úgy általában a közlekedésről...

  Kissé nevetséges ezért is egy olyan társaságot feleőssé tenni, aki ott sem volt. Vagy talán Gyurcsány megpiszkálta a fékeket és az autó kormányát??? Az út állapota pedig évek óta ilyen rossz és nem egyik napról a másikra lett ilyen. Emlékeim szerint talán a narancskorban is ilyen volt - négy év alatt ott is csak a táblakihelyezésig jutottak. Egyébként a képeket megnézve nem feltűnően rossz az út, úthiba pl. nem is látszik rajta. Persze attól még lehet. Vagy a pártállam pribékjei a rendőrök kiérkezése előtt gyorsan kijavították???”
 • 10. Freddy 2009. március 19. 10:53
  „Sziasztok.
  A sérülteknek tényleg jobbulást, akinemfél-nek részben igaza van, a kátyuk veszélyesek. De a mostani balesetnek semmi köze a kátyuhoz, legalábbis a tájékoztatás szerint. A kormány sok mindenről tehet, ebben is egyetértek, de ehhez végkép nincs köze. Sajnos figyelmetlenség is lehet a baleset oka. Sajnos tapasztalatból mondom, én is szenvedtem balesetet, de kit okoljak, a kormányt, nem, sajnos aki szemből jött nekem, az áthajtott a piroson és totálkáros lett a kocsim. További szép napot és baleset mentes napot.”
 • 9. Nomad 2009. március 19. 09:42
  „Először is jobbulást a sérülteknek. Másodszor: a baleset előtt pár perccel érkeztem Győrből, busszal. Elgondolkodtató... Csak szerencse, h. eddig nagyobb tragédia még nem történt.”
 • 8. akinemfél 2009. március 19. 09:38
  „A kátyuk életveszélyesek. Felelos nincs. Eljen a felelos magyar kormány és az ot hatalmon tarto párt minden tagja !”
 • 7. pampus 2009. március 19. 09:26
  „Valóban, aki Csornáról kijut Győr irányába az számítson arra, hogy a döri elágazóban szabálytalanul előzni fogják. Ezt tapasztalhatja minden szabályosan közlekedő!”
 • 6. libellula1980 2009. március 19. 09:07
  „Hát a 85-ös főúton pár fix radarral milliókat lehetne keresni, és jó pár barmot eltiltani a vezetéstől...”
 • 5. Túrabakancs 2009. március 19. 08:54
  „Szerintem meg még mindig BP-en tobzódnak, várják a forradalmat.”
 • 4. kutyi 2009. március 19. 08:50
  „Persze,hogy nincs rendőr,elmentek nyugdijba!!!”
 • 3. Goldman 2009. március 19. 08:46
  „A forgalmat frankón elterelték....ment mindenki mint a homály amerre látott. Sehol egy rendőr vagy tábla ami az idegeneket útbaigazította volna. A vasúti töltés mellett mentek rögös földúton sokan csoda, hogy fel nem akadtak. Ezt megint megszervezte a yard...forgalom elterelés: menj amerre akarsz és tudsz.
  Egyszerűen nem tudom ezt megérteni.....”
 • 2. kutyi 2009. március 19. 08:44
  „Ügyes!!”
 • 1. osztógép 2009. március 19. 08:37
  „<moderálva>”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sídombot építettek az udvaron

Farád - A környező kistelepüléseken kívül még a szomszédos városból is járnak gyerekek a farádi… Tovább olvasom