Kisalföld logö

2018. 02. 19. hétfő - Zsuzsanna -5°C | 4°C Még több cikk.

11 millióból fejlesztések, eszközbeszerzések

A helyi képviselő-testület legutóbbi ülésén Németh D. László ügyvezető számolt be a város százszázalékos tulajdonában álló Kapukom kft. tavalyi működéséről.
Az ügyvezető hangsúlyozta, a cég megalakulásakor két tevékenységet végeztek – a parkgondozást és a parkolóüzemeltetést –, ám napjainkra ez tizennégyre kúszott fel.

– A tavalyi működésünk során az egyik legnagyobb feladat a Rábaköz Rádió és az Ipari Park Kft. összevonása volt, ám úgy tűnik – ezt az adóhatósági és könyvvizsgálói jelentések is megerősítik –, hogy e munka jól sikerült – mondta az ügyvezető. Az új, Kapukom néven tovább működtetett önkormányzati cég gazdálkodása azóta rendben van, ezt a testület is elfogadta. Tavaly 8 milliót költöttek fejlesztésekre, 3 milliót pedig eszközbeszerzésekre. A cégnek azóta sincs hitele. A belső fejlesztésekről szólva az ügyvezető elmondta, könyvelési rendszerüket racionalizálták, a későbbiekben esetleg más önkormányzati cégeknek is elvégeznék a könyvelést, melyre jó alapot ad a rövidesen megnyíló inkubátorházba való beköltözés is.

– Bár a beszámolóm a tavalyi évről szólt, idei terveink közül is kiemelkedik a Hany Istók Kerékpáros Centrum kerékpárállományának felújítása és rendszeres használatba vétele – fogalmazott az ügyvezető. Hangsúlyozta, nyártól túrákat szerveznek nemcsak a vendégeknek, hanem helybélieknek is.

Olvasóink írták

  • 1. pista1977 2012. május 31. 11:37
    „Melyik városról van szó? Kapukom kft -ből Kapuvárra tippelek, de azért beleírhatták volna”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Távozik a csornai kórház biztosa

Önálló intézményként működik augusztus elsejétől a csornai önkormányzati óvoda. A képviselő-testület… Tovább olvasom