Rábaköz PRINT

2016.02.18. 11:16

Állampapír értékesítési pont nyílt Kapuváron

A megyében harmadikként - Győr és Sopron után -, immár Kapuvár városában is lehetőség nyílik az állami garanciás értékpapírok plusz költségek nélküli megvásárlására.

kisalfold.hu


A nyitás révén a kapuvári és a Kapuvár környéki ügyfelek az állampapírokkal, Start-értékpapírszámlával kapcsolatos ügyeiket helyben, a Fő tér 1. szám alatt hatékonyan intézhetik.

A Kincstár munkatársai pedig mindent megtesznek annak érdekében, hogy az ügyintézés gördülékeny legyen: a kapuvári értékesítési ponton hétfőn és csütörtökön, 8-tól 16 óráig várják leendő és meglévő ügyfeleiket. Az állampapír-forgalmazó ügyfélszolgálatokon – így a kapuvárin is – kizárólag bankkártyás fizetésre van lehetőség. Az állampapír vásárlás ellenértékének kiegyenlítése forint- és euró alapú bankkártyával, átutalással és pénzszámla terhére történhet.

Fontos kiemelni, hogy kiegészítő – TeleKincstár, WebKincstár, illetve MobilKincstár – szerződések megkötését követően az állampapír befektetéseket kényelmesen interneten, vagy telefonon keresztül, akár otthonról is lehet intézni, továbbá az értékpapírszámlát érintő jóváírási tranzakciókról díjmentes SMS-szolgáltatás igénybevételével is értesülhetnek az ügyfelek. Az ügyfelek kényelmét elősegítendő lehetőség van ügyfélregisztrációra, illetve online időpontfoglalásra is a Kincstár honlapján keresztül.

Az értékesítési pontok elérhetőségéről, illetve a rendezvényekről, valamint az állampapír-forgalmazás részleteiről a Magyar Államkincstár honlapja nyújt bővebb felvilágosítást (www.allamkincstar.gov.hu).


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!