Kisalföld logö

2018. 08. 14. kedd - Marcell 20°C | 29°C Még több cikk.

Győr-Moson-Sopron megyei programok

RAJZTANFOLYAMOK Mosonmagyaróváron

Mosonmagyaróvár

Mosonmagyaróvár, Mosonmagyaróvár

Időpont:  2018. 08. 06. – 2018. 08. 10.

Mobil: +36 70 335 8871

Web: www.karneolstudio.hu

Augusztusban jobb egyféltekés rajztanfolyamra, pasztellkréta és pasztellceruza illetve akril festőtanfolyamra jelentkezhetnek az érdeklődők Mosonmagyaróváron.

 

GYERMEK JOBB AGYFÉLTEKÉS RAJZ-ÉS KÉPESSÉGFEJLESZTŐ TANFOLYAM
Augusztus 6-8. hétfő- szerda 10-16 óra
10-16 éveseknek, de szülők, nagyszülők is csatlakozhatnak.

Gondoltál már arra, hogy a rajz tudásod összefügg a különböző feladataid megoldásával?
A jobb agyféltekés rajzolás lényege, hogy ajobb agyfélteke működésének előnyeit megismerd és alkalmazd szabadidődben, munkahelyen, vagy tanulásban.

Egy mindössze három napos tréning során olyan szintre fejlesztjük akreatív, ösztönös oldaladat, hogy a harmadik napon olyan portrét leszel képes rajzolni saját magadról, amiről most még talán álmodni sem mersz. Megszerzett tudásodat alkalmazhatodötletek megvalósításában munkahelyen,tanulásban; kikapcsolódásnak,blokkoldásnak, önismerethez, Énerő fejlesztéséhez. Bárki képes arra, hogy fejlődjön!
 
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PASZTELLKRÉTA, PASZTELLCERUZA SZÍNES TANFOLYAM
Augusztus 9. csütörtök, 9-16 óra

11-100 éveseknek!Pasztellceruza, és kréta alaptechnikáinak megismerése. Gyönyörű csendélet és színes portré rajzolás a megtanult módszer alkalmazásával. (Ajánlott: Teljesen kezdőknek, de előnyös a jobb agyfélteke rajztanfolyam ismerete.) Rajzeszközöket a tanfolyamon biztosítom.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

AKRIL FESTŐTANFOLYAM
Augusztus 10. péntek 9-16 óra

11-100 éveseknek! Alapokról indulunk. Akrilfestékkel színek ismerete, kombinációja, majd különböző festési technikákat sajátítunk el. A tanultak elmélyítésére szép tájképet, csendéletet festünk. Kreativitás fejlesztése, alkotás öröme. Bárki képes rá!

*** *** *** ***
További információk, jelentkezés a tanfolyamokra: Kapitány-Pálffy Enikő, a fent megadott elérhetőségeken.

 

Címkék:

minden más

Ossza meg ismerőseivel!