Kisalföld logö

2018. 05. 27. vasárnap - Hella 16°C | 26°C Még több cikk.

Zúzda Rock Kert – Blues,Core,Rock: 3 nap élőzene

Fittyet hányva a hosszú munkahétre a Zúzda Rock Kert újfent három napon átívelő hétvégi programmal és italakciók sorával kedveskedik az élőzene kedvelőinek december 13-15 között.
Fittyet hányva a hosszú munkahétre a Zúzda Rock Kert újfent három napon átívelő hétvégi programmal és italakciók sorával kedveskedik az élőzene kedvelőinek, régi és új vendégeinek.

Rendszeres, visszatérő eseményként december 13-án ismét Underground Csütörtök, főszerepben a manapság érthetetlen módon elhanyagolt és háttérbe szorult már klasszikusnak mondható zenei vonal: a blues! Három hazai csapat, a Beta Block Blues Band, Bluesjárat és a Böeghöe muzsikál este 8 órai kezdettel. 14-én, pénteken core-teremmé alakul az újbudai klub, egy súlyosabb irány felé fordulva. Az Ashley Noise, Babes in the Wood, Eclectyca, Moratorium, és a Nohanded Painter szolgál egy ütős összeállítással, elsősorban a core-irányzatok rajongóinak.

A koncertek után rockdisco hajnalig, Dj Alex pörgeti a lemezeket. 15-e szombat pedig a tribute zenekarok estéje, ahol a megunhatatlan nagy kedvencek dalai csendülnek fel hazai helytartóik tolmácsolásában. A Riff/Raff AC/DC slágerekkel, a Reckless Roses a Guns N’Roses örökzöldekkel, a Volband az Elvis-metalként is emlegetett Volbeat szerzeményeivel, a Rebel Yeah pedig Billy Idol összeállítással készül. Mindehhez csatlakozik egy ötödik banda, kilétük egyelőre maradjon meglepetés!

December 13. (csütörtök) – Underground Csütörtök
Fellépők: Beta Block Blues Band, Bluesjárat, Böeghöe
Belépő: 390 Ft
Kezdés: 20.00
https://www.facebook.com/events/226653120800313/

December 14. (péntek) – Core Night
Fellépők: Ashley Noise, Babes in the Wood, Eclectyca, Moratorium, Nohanded Painter
Kezdés: 20.00
https://www.facebook.com/events/111388632345789/

December 15. (szombat) – Tribute Day 5.
Fellépők: Reckless Roses, Riff/Raff, Volband, Rebel Yeah, +1zenekar
Belépő: 990 Ft
Kezdés: 19.00
https://www.facebook.com/events/407591522642440/

http://zuzdarockkert.hu
http://www.facebook.com/ZuzdaRockkertBeta Block Blues Band

A 2004-ben alakult csapat a neves, külföldi és belföldi blues előadók, valamint saját szerzeményeit is játszó zenekar, kiktől nem idegen a pörgős gitár és szájharmonika szóló.

https://www.facebook.com/BetaBlockBluesBandbbbb

Böeghöe

A Boeghoe Moldován Gyula énekes-gitáros-dalszerző zenekara, amelyet 1989-ben alapított Darab István gitárossal/Stringler/ Első rock - blues lemezanyaguk 1991-ben jelent meg Kutya az asztalon címmel. Fennállása óta a magyar rockélet számos ismert képviselője megfordult ebben a formációban.

https://www.facebook.com/pages/BOEGHOE/113042722134530


Nohanded Painter

A kezdetben metalcore-ban gondolkodó győri csapat hamar a fejlődés útjára lépett, majd egy gyors énekesváltást követően alakult zenei világuk az új lehetőségek fényében. Trapped in Delusion címet viselő kislemezük már ezen felállásban és felfogásban látott napvilágot, miközben több korábbi, befejezetlen daluk került a süllyesztőbe. Színpadi tapasztalatot hazai terepen gyűjtöttek, többek közt a Project For a Better Dream, Blastnoise, Sleeples és a Survive the Flood társaságában. Kislemezük letölthető innen:

http://www.mediafire.com/?f7v3y9q3b8z10q6
http://www.facebook.com/nohandedpainter

Babes in the wood

„Vannak technikai céljaink és vannak morális céljaink, és mindemellett olyan szellemi terméket akarunk létrehozni, aminek van értéke. Ha valóságos értéket sikerül teremtenünk, akkor nem kell félnünk, hogy lesz –e ennek közönsége. Mi a dalainkkal nem akarunk újat mondani, csak azt, amit mindenki amúgy is tud, csak nem mer, vagy nem akar gondolni. Sokszor ajtóstul rontunk a legelkorcsosodottabb emberi érzésekre, úgy, mint amikor az ember felveszi a harcot azzal a rémálommal, amitől leginkább fél, ami miatt nem meri még egyszer lecsukni a szemét, tudván hogy akkor folytatódik. Leírjuk válogatott szavak nélkül a csalódottság, a reménytelenség, életérzését, de ugyanezzel az őszinteséggel a jövőbe vetett reménységet is."

https://www.facebook.com/BABESINTHEWOOD

Moratorium

A pár felvételt és megannyi fellépést magáénak tudható budapesti Moratorium nem csak a tehetségkutatók, hanem a hazai underground egy újabb figyelmet érdemlő csapatává nőtte ki magát pár év alatt. A 2012-es év során a koncerteket részesítették előnyben, hol már új énekesükkel, Szontág Gáborral álltak a nagyérdemű elé. Mindamellett 2009 óta fut nagy sikerrel saját, B3 Event elnevezésű koncertsorozatuk. Zenéjük alapját a death metal, deathcore képezi, némi grind hatással színesebbé téve.

https://www.facebook.com/moratoriummusic

Ashley Noise

Technikát a zenébe, mondá az újításra hajló metalcore quartett! Stílusmegnevezése: ashleycore

https://www.facebook.com/pages/Ashley-Noise

Eclectyca

A név kötelez, mi más is lehetne a legjellemzőbb a zenekar munkásságára? Eklektikus. Metal- és hardcore ötvözet, deathcore hatásokat sem mellőzve. Bár 2009 óta létező fővárosi bandáról van szó, jelenlegi formáját a 2012-ben érkezett két új taggal nyerte el, majd ment át teljes átalakuláson a formáció.

https://www.facebook.com/ECLECTYCA

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Wasabi Kht. Mikulás Party lesz Győrben a Subwayben - videó

A két éves Wasabi Kht. zenekar másodszorra játszik Győrben a tavalyi nagysikerű koncert után, most… Tovább olvasom