Kisalföld logö

2018. 05. 24. csütörtök - Eszter, Eliza 16°C | 27°C Még több cikk.

Sikeres vállalkozók titkai Győrben

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a Fiatal Innovatív Győr-Moson-Sopron Megyei Üzletemberek (FIGYU) szervezésében „Sikersztorik, avagy ismerd meg a sikeres vállalkozók titkait" címmel lesz kerekasztal beszélgetés pénteken.
A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a Fiatal Innovatív Győr-Moson-Sopron Megyei Üzletemberek (FIGYU) szervezésében „Sikersztorik, avagy ismerd meg a sikeres vállalkozók titkait" címmel kerekasztal beszélgetés lesz pénteken délután 5 órától a Kereskedelmi és Iparkamara Baross termében (Szent István u. 10/a.).

Vendégek: Rakonczay Gábor, Tóth Péter, Molnár Kristóf. A rendezvényre a belépés díjtalan, azonban előzetes regisztrációhoz kötött. Információ a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara honlapján (www.gymskik.hu), illetve a rendezvény Facebook oldalán (www.facebook.com/figyugyor).

Program:
16.30 – 17.00 Regisztráció

17.00 – 17.15 Köszöntő, FIGYU bemutatkozás (előadó Krajczár Ádám); Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége (FIVOSZ, előadó Mágocsi Rudolf) bemutatkozás

17.15 – 19.00 Kerekasztal beszélgetés sikeres vállalkozókkal, sikeremberekkel

Vendégek:

Rakonczay Gábor

Tóth Péter (Lipóti Pékség)

Molnár Kristóf (Openhouse Országos Ingatlan Hálózat)


A rendezvényre várják mindazon megyei vállalkozások, fiatal vállalkozók jelentkezését, amelyek szívesen találkoznának fiatal, innovatív gondolkodású üzletemberekkel, szívesen bővítenék kapcsolati hálójukat. A rendezvényen lehetőség nyílik a résztvevőknek arra is, hogy kérdéseiket személyesen, kötetlen formában is feltegyék a meghívott előadóknak.

A rendezvényen történő részvétel ingyenes, azonban előzetes regisztrációhoz kötött!

A kitöltött jelentkezési lapokat a krajczar.adam@gymskik.hu email címre várják!

További információ a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara honlapján (www.gymskik.hu), illetve a rendezvény Facebook oldalán (www.facebook.com/figyugyor) kapható.

A jelentkezéseket a jelentkezési lapon 2012. május 17., csütörtök 16.00 óráig várják!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Május 17-én Brains az Akváriumban!

Május 17-én először játszik a megújult Akvárium Klub nagytermében a Brains. A zenekar a… Tovább olvasom