Kisalföld logö

2018. 01. 18. csütörtök - Piroska 0°C | 7°C Még több cikk.

Nemzetközi harcművészeti edzőtábor lesz Győrben

A győri székhelyű Bonsai Aikido Egyesület és a Budapesti Suri Kosei Dojo közösen szeptember 7-9 között nemzetközi harcművészeti edzőtábort rendez Győrben a Széchenyi Egyetemen.
A program Győr Város támogatásával jön létre. A magyarországi résztvevők mellett cseh, szlovák, svájci, német, francia, angol, ausztriai, hollandiai klubokból érkeznek gyakorlók. Az előzetes jelentkezések alapján 70 fő.

Az edzést vezető két mester Pascal Krieger (67 éves) és Fred Quant (50 éves) a harcművészet elérhető legmagasabb fokozatával rendelkezik, évtizedek óta meghatározó személyiségei a Jodonak.

Személyiségük, példamutató munkájuk, a tanítás és a „harcművészeti örökség" átadása iránti elkötelezettségük olyan emberré tette őket, akik felbecsülhetetlenül fontos és nélkülözhetetlen értékeket tolmácsolnak világunknak.

A Jodo több mint 400 éves múltra tekint vissza, de megtartja örökké megújuló frissességét ezzel is jelképezve azt a hozzáállást, mely szerint tisztelve a hagyományokat, de folytonosan fejlődve, fejlesztve önmagunkat kell megélnünk életünket.

Szeretném, ha hírt adnának a fent említett eseményről. Kérem, készítsenek a két meghívott mesterrel interjút. Ez az edzőtábor a magyarországi klubok összefogásának és szakmai fejlődésének eredménye. A maga nemében egyedülálló és sajnos feltehetően megismételhetetlen lesz. Így fontos számunkra hogy „nyomot hagyjon".
A program nonprofit jellegű, részben önkormányzati támogatásból valósul meg így anyagi lehetőségeink nagyon korlátozottak. Kérem, tekintsenek el a híradás agyagi ellenszolgáltatásától.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Magenta – It’s Fashion Time!

Szeptember 5.-én Budapest szívében a Szent István téren, a Bazilika mellett található Platz teljesen… Tovább olvasom