Pályázati projektekben is megbízható partner a győri FELIRAT Kft.

kisalfold.hu
2014.10.31. 13:06
Értékelem a cikket!
Betűméretet növelem Betűméretet csökkentem Cikket küldöm e-mailben Nyomtatom E-mailt írok a szerkesztőnek Később elolvasom

Fejlesztési projektek, beruházások, K+F-es és egyéb pályázatok, valamint más, egyedi termékgyártást igénylő feladatok műszaki megvalósításában is tapasztalt, megbízható partnerként lehet számítani a reklámeszköz-gyártásban már több mint 20 éve dolgozó és 2005-évi Kisalföldi Presztízs-díjon „Az év kisvállalkozása" címmel is elismert győri Felirat Reklám Műhely Kft csapatára.

Hírlevél feliratkozás

Értesülni szeretnék a napi friss helyi hírekről! E-mailemre levél érkezik, amelyben megerősítem a feliratkozást. 

 

Az igényes egyedi reklámhordozók, világítóreklámok, valamint kisszériás termékek és hegesztett acélszerkezetek tervezésében és gyártásában nagy szakmai jártassággal rendelkező cég ügyvezetője, Varga Péter, aki  30 éve  járműgyártó szakon végezett a mai győri Széchenyi  Egyetem elődjében a  győri Műszaki Főiskolán.

- Kb. 25  éve mint ipari alpinista kerültem kapcsolatba a reklám  kivitelezéssel, de igazából mindig az újabb és újabb szakmai, műszaki kihívások jelentik számomra a kihívást és a hajtóerőt, amik továbblendítenek a napi nehézségeken.- A mi munkánk nagyfokú kreativitást, széleskörű anyag-és gyártástechnológiai ismereteket igénylő egyedi termékgyártás, mely a különféle fémszerkezetek gyártásától, a digitális nyomtatásokon át a lézer-, és CNC megmunkálásokig terjed. Ezáltal be tudunk kapcsolódni például kutatás-fejlesztési projektekbe is. A 2010-ben LED-es világítóreklámok optimalizálása területén megvalósított saját K+F-ünket követően idén egy – az ÚSZT keretében megvalósuló – innovációs ötletnél mi voltunk a tervezői-kivitelezői partner.

 A Solarius Kft ügyvezetője és ötletgazdája, Tamási Pál így nyilatkozott a közös munkáról:

- Napóra család kialakítása volt a cél, mégpedig különböző méretben az asztalitól a többméteres kerti napóráig, úgy hogy a napórák majd a felhasználók által összeállíthatók legyenek. Aki már szembesült hasonló kihívással tudhatja csak, mit jelent a megszokottól eltérő ötlet valós termékké alakítása és legyártása. Emellett esetünkben mindig kétféle nézőpontot kellett alkalmazni: a minőségileg igényes gyártási és a felhasználó orientált telepítési és használati szempontot. Ebben a munkában a FELIRAT Reklám Műhely Kft. kezdettől fogva partnerem volt. Az ötlet kibontása, tervvariánsok készítése, a tervek különböző anyagokkal, megmunkálási technológiákkal történő kivitelezése a velük való együttműködésben valósult meg. Mindebben az esztétikailag igényes kültéri munkában, a különböző anyagok megmunkálása kapcsán szerzett tapasztalatuk hasznos segítségnek bizonyult. A napóra család elkészült és az első visszajelzések azt igazolják, hogy a felhasználók szempontjából is sikeres projektet valósítottunk meg közösen.

- Két jól felszerelt saját telephelyünkön megtalálhatók a legfejlettebb technológiát képviselő digitális és 2,5 m-es plakátnyomtató és megmunkáló gépek: 3 D-s CNC-és lézermarógépek, lamináló, hegesztő, fazettázó és lapszabász gépek, PVC-, fa-, fém- és alumínium-megmunkáló gépek stb. Sokoldalú kivitelezői tapasztalattal rendelkező fiatalos munkatársi csapatunk sikeresen birkózott meg több „izgalmas" feladattal és szoros határidővel, - mondta el a Felirat Kft  ügyvezetője, Varga Péter.- Az Audi gyárfejlesztéshez kapcsolódóan is több megbízást kaptunk. A  győri MOBILIS Kiállítási Központ és a Baross úti Látogatóközpont teljes belső és külső dekorációs munkáit is ránk bízták, de nagyon sok cégnek, intézménynek készítettünk komplett tájékoztatótábla-rendszereket  és számtalan pályázati projekt-táblát. Nyitottak vagyunk pályázatokhoz kapcsolódó egyedi gyártási munkákra, valamint   reklámhordozók  és marketinganyagok tervezésére és kivitelezésére, - mondta el az ügyvezető.

 

hirdetés

hirdetés

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...