Komplett megoldások egy helyről 20 év tapasztalatával

kisalfold.hu
2013.11.13. 12:01
Értékelem a cikket!
Betűméretet növelem Betűméretet csökkentem Cikket küldöm e-mailben Nyomtatom E-mailt írok a szerkesztőnek Később elolvasom

A 2004-ben Innovációs díjjal, 2011-ben pedig Kamarai különdíjjal jutalmazott Jankovits Hidraulika Kft. kétszeresen is tagja a „Presztízs társaságnak".

Hírlevél feliratkozás

Értesülni szeretnék a napi friss helyi hírekről! E-mailemre levél érkezik, amelyben megerősítem a feliratkozást.
Cégünk 1992-ben családi vállalkozásként indult betöltve azt a piaci rést, ami a gyártóberendezések hidraulikus alkatrészeinek javításából adódott. Ez a vállalkozás mára 48 fős vállalattá fejlődött és jelentős szerepet játszik a hazai gépgyártás, automatizálás és ipari hidraulika területén. Stratégiai célunk a hozzáadott érték tudatos építése és a világ vezető vállalkozásaival való szoros együttműködés. Hiszünk az összehangolt működés, a megkérdőjelezhetetlen minőség és a szaktudás erejében. – foglalta össze Jankovits István a több mint 20 éves siker alapjait.
1997-ben a Győri Ipari Parkba felépített 1300 m2 alapterületű üzemcsarnokunk ma Magyarország egyik legkorszerűbb és technikailag legjobban felszerelt hidraulikus fejlesztő és gyártó szakműhelye nagy precizitású gépekkel és klimatizált, 3D-s mérőszobával. Az ipar specializálódásából adódóan a vállalat tevékenységi körében jelenleg 10 önálló szakterületet különítünk el:

1. Egyedi célgépek, gyártósorok tervezése és gyártása
2. Ipari automatizálás
3. Hidraulikus tápegységek tervezése, gyártása, felújítás, javítása
4. Hidraulikus munkahengerek tervezése, gyártása, felújítás, javítása
5. Villamos vezérlések
6. Értékesítés, márkaképviselet
7. Gépi forgácsolás
8. Mérnöki szolgáltatások
9. Diagnosztika, szerviz
10. Hidraulikus és mechanikus működésű készülékek tervezése és gyártása CNC megmunkáló központokhoz

18 alkatrészgyártó világcég magyarországi márkaképviseletét látjuk el, 1 millió euro értékű alkatrészraktárunk termékeink nagy részének azonnali elérhetőségét biztosítja. Nemcsak alkatrészeket, hanem komplett megoldásokat kínálunk közel 2000 üzleti partnernek az ipar szinte minden ágazatában.

Vevőink igénye ma már nem csak az, hogy megjavítsunk egy berendezést, hanem adjunk megoldási illetve újítási javaslatokat arra vonatkozólag, hogyan lehet az eszközök állapotát a termelés által megkívánt szinten tartani vagy javítani. Az elmúlt 2 évtized alatt olyan berendezések, rendszerek kifejlesztésének sorát valósítottuk meg, melyek dokumentációját nem lehet csak úgy a polcról leemelni. A valódi problémákra nyújtunk egyedi és innovatív megoldásokat. Referenciáink közt említhetjük többek közt az Alcoát, az Audit, Luk Savariát, Nemakot, Rábát, Sapát.

Versenyképességünk alapja munkatársaink professzionalizmusa. Nagy hangsúlyt fektetünk az oktatásra, a kreatív és piacképes szaktudás folyamatos bővítésére. Állandó kapcsolatot tartunk fenn a Széchenyi István Egyetemmel, aktívan részt vállalva a practing programban. Számos mérnökhallgató nálunk írja diplomamunkáját, és válik később a cég munkatársává.

Egyedi megoldásainkkal nemcsak a feladat megvalósítására törekszünk, de igyekszünk partnereink igényeit felülmúlni.

Bővebb információ: www.jankovitshidraulika.hu
hirdetés

Hozzászólok a cikkhez


A tisztább tartalom érdekében előzetesen moderálunk. Ez rövid késést fog okozni a komment megjelenésében, amiért megértését kérjük. Az éjjel 23 és 6.30 közötti kommentek 7-ig jelennek meg.
Kérjük, olvassa el Felhasználási szabályainkat!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezni!
Kérem, jelentkezzen be vagy regisztráljon!
Töltés, kérem várjon!
Töltés, kérem várjon!
ˆaz oldal tetejéreˆ

hirdetés

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...