Cserpes Sajtműhely

2014.10.31. 17:12
Értékelem a cikket!
Betűméretet növelem Betűméretet csökkentem Cikket küldöm e-mailben Nyomtatom E-mailt írok a szerkesztőnek Később elolvasom

A Cserpes Sajtműhelyt 1992-ben alapította Cserpes István Kapuváron.

Hírlevél feliratkozás

Értesülni szeretnék a napi friss helyi hírekről! E-mailemre levél érkezik, amelyben megerősítem a feliratkozást.
Amiért a cég prosperál, az az a gondolat, hogy az alapító, tulajdonos hitt és hisz abban, hogy lehet szakmai alapokon nyugvó gyártást és kereskedelmet folytatni ebben az iparágban is. A Cserpes Sajtműhely a termékek előállítása során a termék „érdekeit" helyezi előtérbe a gazdaságosság helyett. Ez egy tudatos elkötelezettség a tulajdonos részéről, amely teljesen szemben áll a jelenlegi gyártói és multi kereskedelmi gyakorlattal. Ez minőségi, hamisítatlan alapanyagokat, szakmailag jó gyártástechnológiát, jó üzemi gyakorlatot, odaszánt, figyelmes munkavégzést igényel.

Cserpes István 2012-ben nyitotta meg az első Cserpes Tejivóját Budapesten, amelyet azóta még három követett, mely a nagy népszerűség mellett a Cserpes termékek eladásainak robbanásszerű növekedését vonta maga után. Ma naponta 20.000 liter friss tejet dolgoznak fel és több mint 60 féle terméket állítanak elő a 200 fős üzemi hátérrel.

A Cserpes Sajtműhely termékei friss tejből készülnek, nem tartalmaznak adalékanyagokat, mesterséges színezéket, aromákat és természetesen gluténmentesek.

A Cserpes Sajtműhely sikereit több díjjal is elismerték: Cserpes István 2012-ben az Ernst and Young, Az év üzletembere díj " Merész újítója" lett, ugyanebben az évben elnyerte az "Év Üzletembere" Kisalföld Presztízs díjat. 2013-tól a Cserpes Sajtműhely is viselheti a Superbrands védjegyet, a Cserpes márka megkapta a MagyarBrands elismerést is, valamint a Design Management Díjat is a Cserpes Sajtműhely Kft. nyerte.

hirdetés

hirdetés

bezár
asdasd
Kérem várjon, jelentkezését rögzítjük...