Kisalföld logö

2018. 06. 20. szerda - Rafael 18°C | 29°C Még több cikk.

Zárban a legjobb: új helyen, a régi minőséggel

Akiknek új zárra, zárszervizre vagy kulcsmásolásra volt szükségük, megszokhatták, hogy mindig megtalálják a Qualitat Bt. üzletét a győri Harmónia Áruházban, nem fognak csalódni.
Ez a jövőben sem változik, hiszen a Qualitat 23 éves tapasztalatának köszönhetően szinte lehetetlen olyan kívánsággal előállni a zárak terén, amit ne tudnának teljesíteni a cég szakemberei. Ősztől azonban néhány száz méterrel odébb kell menniük a vásárlóknak, az üzlet ugyanis az Ikva u. 23. szám alá költözött.


A kedvelt kulcs-zár szaküzlet az új helyen is változatlan szolgáltatásokkal működik. Nemcsak lakásokkal, házakkal kapcsolatos kulcs- és zárproblémákkal, helyszíni szereléssel, de autók hasonló gondjaival is állnak rendelkezésre. Utóbbi esetekben gyakran jelentősen olcsóbban úszható meg például a zárjavítás, mintha a kézenfekvőnek tűnő márkaszervizhez fordulnánk. Mivel a szaküzletben komplex szolgáltatást nyújtanak, zárcsere esetén a megvásárolt zárat szakszerűen be is szerelik, valamint helyben készíttethetünk plusz kulcsokat is hozzá.


A Qualitat Bt. számát érdemes hívni akkor is, ha sürgős zárproblémánk adódik, például beletörik a kulcs vagy más miatt nem tudunk bejutni a lakásba, a zárszerviz ugyanis 24 órás non-stop ügyelettel áll készenlétben.


A fentiek mellett minőségi kulcsmásolással, új technikákkal, és számos különböző zármegoldással várják a vásárlókat, sőt, a szolgáltatások köre cipőjavítással, gravírozással és bélyegző-készítéssel bővült.


Ne feledje: új helyen, de a megszokott magas minőséggel várja ügyfeleit a Qualitat Bt., a győr-marcalvárosi Ikva utcában!

Qualität kulcs-zár szaküzlet

9024, Győr, Ikva u. 23.

Tel.:96 438-150
Mobil: 30 256-2767
www.facebook.com/KulcsZarSzervizGyor 
kulcs.paar@freemail.hu Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hotel Lajta Park - Ebédajánlat

Tovább olvasom