Kisalföld logö

2018. 04. 26. csütörtök - Ervin 13°C | 24°C Még több cikk.

Van-e kiút a sokízületi gyulladásból?

A felnőtt lakosság meghatározó hányada küzd kisebb-nagyobb mozgásszervi nehézséggel. (x)

Ízületi gyulladással élni sokszor elviselhetetlen fájdalommal jár az erős fájdalomcsillapító gyógyszerek szedése ellenére is. A betegség nagy terheket ró az abban szenvedő egyénre és családjára, valamint megnehezíti vagy éppen ellehetetleníti a munkavégzést. Magyarországon több százezer ember életét keseríti meg a jelenleg gyógyíthatatlannak tartott autoimmun kór, amely folyamatos gyulladással, következményes ízület- és lágyrészpusztulással károsítja a mozgásszerveket, ami akár a beteg teljes lerokkanásához is vezethet.

De mégis hogyan enyhíthetők leghatékonyabb formában a tünetek, véget vethetünk-e egyáltalán a folyamatos kínzó fájdalomnak?

 

Mikó József vagyok. 2009-ben komoly ízületi fájdalmaim lettek, végtagjaimban ödéma alakult ki, amely az első időkben ritkán, a későbbiek során már napi szinten jelentkezett. Erős fájdalom gyötört. Orvoshoz fordultam, gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító gyógyszereket szedtem, de az állapotom nem javult.

Mikó József
Mikó József

Már három éve kínlódtam, amikor egy beszélgetés során kedves ismerőseim javasolták számomra megoldásként a Vargha Terápiát. Ekkor már valamiféle depresszió is gyötört, a fájdalomtól gyakran életkedvem sem volt… Így veszítenivalóm sem. Felkerestem hát győri intézményüket. Nem mondhatom, hogy túl nagy bizodalmam volt bennük vagy bárki másban, de a hozzáállásom hamarosan megváltozott! Pontosan a tünetek enyhülésével párhuzamosan! Szinte nem hittem el, hogy tényleg megtörténhet, de a kezelések előrehaladtával csökkenni kezdtek a fájdalmaim, és az egyéb tünetek is sorban elmaradtak. Februárban kezdtem a kezeléseket, és a következő novemberben tökéletes laboreredménnyel sétálhattam ki a körzeti rendelőből. Mintha kicseréltek volna! Szó szerint új életet kaptam a Vargha Terápiának köszönhetően! Sokan kérdőjelezik meg a hatékonyságukat, ezért is tartom fontosnak, hogy megosszam Önökkel a gyógyulásom történetét. Ez év során ismétlő kezeléseket is kaptam, amelyeket a továbbiakban is igénybe fogok venni, amikor csak szükséges. A Vargha Terápiánál nem a tüneteimet kezelték, hanem rábírták a szervezetemet az öngyógyítási folyamatok felerősítésére, teljes körű életmód-tanácsadással segítették a regenerálódási folyamatot. Lelkiekben is mindig számíthattam rájuk, a legnehezebb pillanataimban is! Segíteni képes, igazi társak voltak a bajban, amit csak köszönni tudok!
Köszönöm Vargha Zsolt úrnak és az intézmény összes dolgozójának áldozatos munkáját!

 

 Vargha Zsolt
Vargha Zsolt

 

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hotel Lajta Park - Ebédajánlat

Tovább olvasom