Kisalföld logö

2017. 07. 26. szerda - Anna, Anikó 16°C | 23°C Még több cikk.

Újabb lépés a jobb hallásért

Hatalmas érdeklődés mellett nyitotta meg Győri Halláscentrumát a Petz Aladár Megyei Kórház Rendelőintézetében az Audiológián a KIND, Európa egyik vezető hallásszakértője.
Magyarországon egyedülálló eszközök bevezetésével nyerte meg a Kórház pályázatát, és ezzel a lehetőséget az Audiológia még színvonalasabb működtetésére.

A KIND 1994-ben kezdte meg működését Magyarországon. A német anyacég már több mint 600 szaküzlettel rendelkezik a világ 15 országában. 2000-nél is több munkatárs dolgozik világszerte azon, hogy vásárlóik elégedettek legyenek. Munkájuk színvonalát több mint egymillió elégedett vevő bizonyítja. Immár tíz szaküzlettel állnak Magyarországon a vásárlók rendelkezésére. Győrben is német színvonalú hallásgondozást kínálnak.

„Filozófiánk – anyacégünkkel összhangban –, hogy a hallásjavítás folyamatában a legfontosabb az ember. Arra törekszünk, hogy vásárlóink igényeit a lehető legpontosabban megismerjük, és ennek alapján egyedi megoldási javaslatokat dolgozzunk ki számukra, amelyet kockázatmentesen, a vásárlás kényszere nélkül próbálhatnak ki" – tájékoztatta lapunkat Simon Zsuzsa üzletvezető.A győri Halláscentrumban – a Szent Imre út 41. szám alatt, a Rendelő III. emeletén – az érdeklődőt tájékoztatják a KIND által nyújtott szolgáltatásokról és a hallásjavítás szakaszairól. Ez után részletesen megbeszélik vele, hogy hallásproblémája milyen nehézséget okoz az életében, mi a fontos a számára.

„Csak akkor léphetünk tovább, ha már megismertük leendő vásárlónk életét, szokásait, hobbyját. Szerintünk a hallásjavítás feladata, hogy mindenkinek ott és olyan mértékben segítsen, ahol, amivel a lehető legnagyobb életminőség javulást lehet elérni. Minden ember más, tehát mi sem dolgozhatunk sablonosan." -Mondta el az üzletvezető

Ha már kellően sokrétű információ áll a rendelkezésükre, a legmodernebb eszközökkel hallásvizsgálatot végeznek. A vizsgálat eredményét részletesen ismertetik, egyeztetik a fontossági szempontokat, majd személyre szabott, Ideális megoldási javaslatot állítanak össze.„Akik megtisztelnek minket bizalmukkal, keveset tudnak a hallás rehabilitációról. Mi viszont az életüket, szokásaikat nem ismerjük, ezért különösen fontos, hogy kölcsönösen tájékozódjunk. A hallásjavítás csak akkor lehet eredményes, ha abban partnerként működnek együtt az érintettek és a szakemberek.

A bizalomra rá kell szolgálni, ezért különösen nagy gondot fordítunk arra, hogy biztonságot, nyugodt légkört nyújtsunk. Vásárlóink mindig pontosan tudják, mi lesz a következő lépés, mit, miért teszünk." –világított rá Simon Zsuzsa

A KIND nem árul zsákbamacskát. Minden vásárlója két hétig ingyenesen próbálhatja ki az általuk javasolt ideális megoldást. A tesztelés után közösen kiértékelik a tapasztalatokat, és a vevőnek csak akkor kell fizetnie, amikor megbizonyosodik arról, hogy elérte a várt hallásjavulást. Ekkor indul el a hallásgondozás, mely mindaddig tart, amíg valaki hallásjavító eszközöket használ. A KIND vásárlóinak hat esztendőre tudományos alapon megtervezett hallásgondozási programot biztosít. A társaság gondoskodik a rendszeres karbantartásokról, megoldja a felmerülő javításokat, és teljes körűen intézi a garanciális és a garanciális időn túli javításokat is. Gyakorlatilag minden, a hallással kapcsolatos problémában segítenek.

„A hallórendszer megvásárlásával egy nagyon hosszú folyamat veszi kezdetét, amely mindaddig tart, amíg valaki hallásjavító eszközöket használ. Ebben a folyamatban is ott állunk Vevőink mellett. Segítjük, támogatjuk őket abban, hogy a lehető legtöbbet profitáljanak hallórendszerükből. Életük jelentősen javuljon." –így az üzletvezető.Joggal merül fel a kérdés: mibe kerül ez a figyelmes, emberbarát, de nyilván rengeteg időt és energiát igénylő szolgáltatás?

„Bátran állíthatom, semmivel sem kerül többe, mint máshol. Sőt! Nálunk a Vevő többet kap a pénzéért. A KIND Hallásgondozást, amelynek során a vásárlást követő hat évben legalább tíz alkalommal, de szükség esetén akár harmincszor is rendszeresen találkozunk és, ha kell, órákon át foglalkozunk a Vevővel, ajándékba adjuk. Szóval mindenki, aki nálunk vásárolja meg hallórendszerét, legalább 90.000,- forintnyi szolgáltatást kap tőlünk." –válaszolt az üzletvezető.

Valóban működik ez? Lehetséges volna? Mi a biztosíték erre?

A KIND munkájának eredményeként, világszerte több, mint egymillió ember élvezheti az életet az ép hallókhoz hasonló színvonalon. Több, mint egymillió ember pedig egyszerűen nem tévedhet.

Bárki részese lehet a jobb hallás örömének a KIND halláscentrum által javasolt ideális megoldással.

TEGYE PRÓBÁRA ŐKET ÖN IS!

Győr:
Szent Imre út 41.
Petz Aladár Kórház Rendelőintézete
9024 Győr

Tel: Tel. (+36) 96/410-119

www.kind.hu
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Duna Takarék: Eredményt hirdettek az ötlet pályázaton

Az idei a "fiatalok éve" a Duna Takarékszövetkezetnél, ezért a pénzintézet a fiatalok… Tovább olvasom