Kisalföld logö

2018. 04. 20. péntek - Tivadar 12°C | 22°C Még több cikk.

Tesztelj! - Elvitték az első jogosítványt

Megvan az első nyertese a Kisalföld Online, a Duna Takarékszövetkezet és a Bilux Autósiskola közös internetes nyereményjátékának, amelyen kéthetente egy-egy ˝jogosítványt˝ sorsolunk ki a játékosok között.

Na persze a dokumentumot nem tudjuk készen szolgáltatni, de több mint százezer forintot megspórolnak így a vezetni vágyó szerencsések.

Nemcsak a helyes válaszok száma, hanem a válaszadás gyorsasága is számít a  nyereményjátékban, amelynek első nyertese, Gáspár Szilvia már készülhet is arra, hogy a volán mögé üljön. A jogosítvány megszerzéséhez szükséges elméleti és gyakorlati képzés költségét, az összes vizsgadíjat, valamint az elsősegélynyújtó tanfolyam árát partnereink állják, akiknek köszönhetően kéthetente kisorsolunk egy ˝jogosítványt˝.

Nem véletlen, hogy most különösen sokakat vonz ez a lehetőség, hiszen Németh Cs. László, a Bilux autósiskola vezetője szerint a családok nehéz anyagi helyzete érezhető a tanfolyamokra jelentkezők életkorán is. Míg ugyanis néhány éve még zömmel 17–18 évesen szerezték a jogosítványukat a tanulók, ez most néhány évvel kitolódott – azaz valószínűleg jobban megterheli a családi kasszát a továbbtanulás –, s nem segít a dolgon az sem, hogy a vizsgadíjak januártól a kétszeresükre emelkedtek. ˝Sok az egymás alá kínáló, gyakran irreálisan alacsony árral kecsegtető autósiskola is, amelyek azonban gyakran spórolnak a gyakorlati oktatáson, a pótórákért pedig már piaci árat kell fizetni...

A nyereményjáték győztesei ingyen kapnak lehetőséget arra, hogy eljussanak a jogosítványig – talán éppen Vida Zoltán, a Bilux oktatója segítségével. Képünkön egyik tanítványával, Burányi Zsuzsannával.
A nyereményjáték győztesei ingyen kapnak lehetőséget arra, hogy eljussanak a jogosítványig – talán éppen Vida Zoltán, a Bilux oktatója segítségével. Képünkön egyik tanítványával, Burányi Zsuzsannával.  Fotó: H. B. E.

Érdemes megfelelő tapasztalattal, felszereltséggel, járműparkkal rendelkező céghez fordulni, ahol lehetőség van számítógépes gyakorlásra, esetleg távoktatásra is˝, mondja a szakember.

A jogosítvány megszerzéséhez szükséges elméleti és gyakorlati képzés költségét, az összes vizsgadíjat, valamint az elsősegélynyújtó tanfolyam árát partnereink állják.
A május 17-ig tartó KRESZ-teszt játék nyerteseitől a Duna Takarékszövetkezet és a Bilux Autósiskola most – 150 ezer forintos értékhatárig – átvállalja a fenti terheket. A játékosok szabadon választhatnak a honlapon megtalálható 17 tesztlap közül – akár többet is megoldhatnak –; a végeredményben a helyes válaszok mellett a teljesítés ideje is számít, s azonos pontszám esetén az utóbbi dönt. A kéthetenkénti sorsoláson összesen négy teljes ˝oktatási és vizsgacsomag˝ talál gazdára portálunkon.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Indul a Red Bull MIXTÚRA

Május 4 és 10-e között számos, eddig nem látott zenei megoldással találkozhatunk a Red Bull Mixtúra… Tovább olvasom