Kisalföld logö

2018. 06. 20. szerda - Rafael 18°C | 29°C Még több cikk.

Szintézis: forgalomba áll a NOVATEK online pénztárgép

Megkapta a végleges forgalomba hozatali engedélyt a Szintézis Informatikai Zrt. NOVATEK gyártmányú online pénztárgépe.
Az MKEH közleménye szerint a NOVATEK pénztárgép újra üzembehelyezhető:

„Tájékoztatjuk az érintetteket, hogy az MKEH Metrológiai Hatósága: …"

„a SZINTÉZIS INFORMATIKAI Zrt. (9023 Győr, Tihanyi Á. u. 2.) által típusvizsgálatra bemutatott NOVATEK-F típusú, A016 engedélyszámú pénztárgépek forgalmazási engedélyezési eljárását befejezte. A hiányosságok pótlásának eredményeképpen a Hatóság megállapította, hogy a pénztárgépek forgalomba hozatala megkezdhető." Forrás: http://mkeh.gov.hu/

„A kasszák megérkezése után hamarosan megkezdjük a pénztárgépek átadását is az elsők közt rendelt ügyfeleinknek. A hatóságok már járják az országot, így aki még nem adta le a megrendelését javasoljuk, hogy tegye ezt meg mihamarabb, hogy elkerüljön egy esetleges büntetést" – nyilatkozta Szabó Dávid a Szintézis ZRt. cégvezetője.

A Szintézis által forgalmazott NOVATEK kassza nagyon kedvező 128 000 Ft-os áron beszerezhető (állami támogatás esetén 50 000 Ft-al kedvezőbb áron) gyorsan és egyszerűen, mindössze egy webes felületen kell leadni a rendelést: http://www.szintezis.hu/esemeny/online-penztargep-elorendeles

A NOVATEK gépünk használható árbeütögetős és vonalkódos módban is, 10 ezer PLU-t tud kezelni, beépített akkumulátorral rendelkezik, így áramszünet esetén is képes az eladásra. Cégünk egy olyan megoldást biztosít elérhető áron, amely bővíthető a későbbiekben, akár a Szintézis által fejlesztett trafik, éttermi vagy készletvezető rendszerhez is csatlakoztatható.

A Szintézis Zrt. országos lefedettségű szervizhálózattal rendelkezik, továbbá ügyfélszolgálatot is működtetünk a partnereink számára, így aki tőlünk vásárolja meg az online kasszát biztos lehet benne, hogy hosszú távon is szakértő segítséget biztosítunk a számára.

További információ: http://szintezis.hu/onlinekassza
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mániákus takarítók: robotok porszívózzák a lakást

Deebot és Deepoo vendégeskedett a hálószobában. Néhány óra alatt rendet vágtak a szőnyegeken és a… Tovább olvasom