Kisalföld logö

2018. 01. 21. vasárnap - Ágnes -1°C | 3°C Még több cikk.

Szavazz a megye párjára!

200 pár nevezett a kisalfold.hu játékára, amelyben egy wellness-hétvége a főnyeremény! Szavazzon a megye párjára!


Szavazz itt >>

A közelgő Valentin-nap alkalmával játékra invitáljuk a kisalfold.hu látogatóit, melyben eldől: ki lesz megyénk legszimpatikusabb, legszebb, legaranyosabb párja az interneten. Még szerda délig lehet nevezni a játékban, a jatek@kisalfold.hu e-mail címre várja a szerkesztőség a párokról készült felvételeket.

Lehetőleg jó minőségű fotókat várnak a szerkesztők, hogy a szavazóknak könnyebb dolguk legyen dönteniük a végső sorrendet illetően. A nevezéskor kérjük, add meg a fotón szereplő mindkét fél nevét, illetve a pár egyik tagjának lakcímét és telefonszámát. A nevezést csak ezekkel az adatokkal tekintjük érvényesnek.

Ők már neveztek a megye párja játékban
Ők már neveztek a megye párja játékban


A képek beküldésének határideje:
2009. január 28., szerda, 12 óra.

A nevezés lezárását követően, csütörtök déltől 2 héten keresztül szavazhatnak a megye vezető oldalának látogatói a legszimpatikusabb párokra, s hogy még izgalmasabb legyen a játék: a szavazók között kisorsolunk egy CASIO EX-S500 típusú digitális fényképezőgépet, melyet a Kis-Duna Electronic ajánlott fel.


A szavazók között kisorsolunk egy CASIO EX-S500 típusú digitális fényképezőgépet

A játék végén eldől, kit tartanak érdemesnek az olvasók a megye párja cím elnyerésére, s kik azok, akik együtt ünnepelhetik a Valentin napot egy hosszú hétvégén a dunakiliti Szigetköz Wellness Hotelben február 13. és 15. között.

http://www.szigetkozhotel.hu/
www.szigetkozhotel.hu


Indulj harcba a főnyereményért, legyetek Ti a megye párja!

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Internet Konferencia

Tovább olvasom