Kisalföld logö

2016. 12. 08. csütörtök - Mária -3°C | 3°C

Siker Az ünnepek ízei!

Megjelenése után egy héttel már elmondható, siker a Kisalföld legújabb szakácskönyve. Ezrek rendelték eddig meg és várják, hogy házhoz szállítsák számukra. Személyesen a lap ügyfélszolgálatain vehető meg.

A könyv gyönyörű képei önmagukban elmesélik, hogyan kell a házias recepteket elkészíteni. Sikere köszönhető a sok háziasszonynak, akik főzőtudományuk titkai közül az ünnepek ízeiből árultak el párat. (Természetesen számos úr ízlésvilágát is megismerhetjük a könyvből. Sok receptet küldtek be.) Pető István mesterszakács elmondta, olyan biztos abban, hogy a receptek kitűnőek, hogy most induló főzőiskolájában mindegyikre garanciát vállal. Aki nem tudja elkészíteni, az ő számukra különórát is tart.

Az ünnepek ízei könyvet sokan szeretnék ajándékként letenni a fenyőfa alá. Akik a múlt héten megrendelték írásban vagy telefonon, számíthatnak rá, hogy a kézbesítők időben lakásukra szállítják a gazdagon illusztrált, igényes kötetet. Azok számára is van jó hír, akiknek ez nem sikerült. Nekik fel kell keresniük a Kisalföld soproni, csornai, mosonmagyaróvári vagy győri szerkesztőségeit, ügyfélközpontjait és ott hozzájuthatnak a receptkönyvhöz.

A megyeszékhelyen a Baross út–Árpád út kereszteződésében, a Kisalföld pavilonjában, a Baross út és Kazinczy utca találkozásánál, a Kisalföld faházában is megvásárolhatják a könyvet. Megrendelhető a 80/504-504-es zöldszámon, de az új megrendeléseknél a házhoz szállítást már csak jövőre tudjuk vállalni.


Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Karácsony a Fészek Kertben

Önnek is problémát okoz kitalálni, hogy mit ajándékozzon karácsonyra élete párjának, édesapjának,… Tovább olvasom