Kisalföld logö

2017. 09. 24. vasárnap - Gellért, Mercédesz 10°C | 17°C Még több cikk.

Rudolph Logistik: ahol jó dolgozni

Minőségi munkáért kiemelkedő színvonalú, vonzó juttatások és lehetőségek – ezt kínálja a Rudolph Logistik-csoport, amely a győri ipari parkban folyamatosan várja leendő munkavállalóit.

Több mint 5.000 embert foglalkoztat és 38 telephelyen van jelen Európában, valamint az Arab-félszigeten a Rudolph Logistik, amely majdnem hetven évvel ezelőtti megalapítása óta nemcsak Németországban, hanem hazánkban is vezető logisztikai szolgáltatóvá vált. Első saját logisztikai bázisát 2003-ban adta át Győrben, s azóta folyamatosan fejlődik: idén a vállalat egy újabb, 14 ezer négyzetméteres csarnokot avat.

A bővülés további 50 munkahelyet teremt, ez a szám azonban rövid időn belül a többszörösére nőhet, igazodva a leendő kapacitáshoz és projektekhez. A legújabb fejlesztéseknek köszönhetően immár Magyarországon dolgozik a csoport kötelékében a legtöbb alkalmazott, s a hazai leányvállalat – a Rudolph Autóipari Logisztikai Kft. – az elmúlt két évben ugrásszerű növekedést produkált: közel hétszáz fővel bővült az alkalmazotti gárda. Pedig jó munkaerőt találni nem könnyű a folyamatosan fejlődő s az utóbbi években az autóipar hazai központjának számító megyeszékhelyen.


Számos más céghez hasonlóan a Rudolph Autóipari Logisztikai Kft. is folyamatosan, több munkakörben keresi a lojális, munkájukra igényes munkavállalókat: jelenleg a többi között targoncásokat és vontatóvezetőket várnak. Az elsősorban az Audi Hungaria Motor Kft. partnereként tevékenykedő vállalat vonzó munkahely lehet azok számára, akik szeretnének európai körülmények között, biztos hátterű munkahelyen dolgozni. A Rudolph Autóipari Logisztikai Kft.-nél mindez adott: a dolgozók elkötelezettségét a magas elvárásoknak megfelelő juttatásokkal és légkörrel honorálja. Ennek része a többi között a közelmúltban kidolgozott korszerű motivációs rendszer, amely folyamatos fejlődésre ösztönzi a munkavállalókat. Ehhez min­den segítséget meg is kap­nak: helyi képzőcégek és belső trénerek segítségé­vel a vállalat (át-) képzési lehető­séget biztosít – a szakképesítéssel nem rendelkező jelentkezők számára is –, az előrelépés lehetősége pedig minden dolgozó számára adott a belső kiválasztási rendszernek köszönhetően. Mind a fizikai, mind a szellemi munkakörökben, az utóbbiakban nyelvi képzésekkel, vezetői és kommunikációs tréningekkel járulnak hozzá a munkatársak fejlődéséhez.


Sőt, a cég nemcsak fiatal pályakezdők, hanem 55 év feletti dolgozók számára is biztosít munkalehetőséget. Aki tehát hosszú távra, biztos munkahelyben és karrierben gondolkodik, itt mindent megtalál – nemcsak a Rudolph csoport győri, hanem akár a dunakiliti, téti, oroszlányi, tatabányai telephelyén is. A vállalatnál a német cégkultúra mellett családbarát légkörben zajlik a munka, bizonyítva, hogy a célorientált, hatékony teljesítmény és a humánus gondolkodásmód, a dolgozók megbecsülése hosszú távon működő kombináció. (x)
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ebédajánlat - Hotel Lajta Park

Tovább olvasom