Kisalföld logö

2017. 11. 24. péntek - Emma 3°C | 8°C Még több cikk.

Rajzos csodák - Életünk kreatív irányítása - Jól sáfárkodhatunk fizikai és szellemi adottságaikkal

Ha azt hiszed, olyan messzire mentél, amennyire csak tudtál, még csupán fele olyan messze vagy, mint amire képes vagy. Ezt Tasi Klára business & management coach, kineziológus is határozottan állítja, aki olyan szakember, akire ön is rábízhatja magát a továbblépés, a továbbfejlődés érdekében.

Tasi Klára harmadik újdonsága a színes, jobb agyféltekés rajztanfolyam program. Egy orosz festő tökéletesen fogalmazta meg, hogy miért is olyan könnyű beleszeretni a színek világába.

"Ha egy festékekkel teli palettát szemlélünk, annak két fő hatása van. Az egyik tisztán fizikai, ugyanis a szemünket elvarázsolja a színek sokasága és szépsége.

A másik a színek szemlélésének eredménye, vagyis a pszichológiai hatás, mert a színek a lélekre is hatnak, hatalmuk azonnal nyilvánvalóvá válik."

Ennek a tanfolyamnak a témája a színkeverés művészete, a színek nyelvrendszere. Azt mondják, amikor valaki ismerkedik a színek világával és festeni kezd, 50 liter színtelen iszapot kever ki, mire biztonsággal eligazodik a palettán.

Talán ennél kevesebből is megúszható. A színek világában való magabiztos mozgás, eszköz és anyagismeret, mind hozzájárul ahhoz, hogy igazán szép csendéleteket és tájképeket festhessenek azok is, akik ezt ma még nem tételezik fel önmagukról.

Bizonyára úgy vannak ezzel is sokan, mint én azzal a tévhitemmel, hogy három nap alatt nem lehet megtanulni élethű portrét rajzolni.

Pedig többen bizonyították már, hogy igenis lehet. Ha kedvet érez hozzá, látogasson el a hivatalos oldalra, vagy hívja Tasi Klárát a 30/527-11-55 telefonszámon.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Honnan származik a járműben tapasztalható dohos szag?

Okként a lejárt élettartamú beltéri szűrő és/vagy a tisztítatlan elpárologtató jöhet számításba. Tovább olvasom