Kisalföld logö

2017. 12. 17. vasárnap - Lázár, Olimpia -2°C | 4°C Még több cikk.

Pénztárgépet még decemberben!

A Szintézis segít az átállás határidejének tartásában. (x)
Mint köztudott, a pénztárgépekben az adómemóriát (fekete doboz) az Adóügyi Ellenőrző Egység (AEE) váltja fel, amely a NAV részére automatikus küldéssel szolgáltat adatokat. Mindezt jogszabály írja elő, s közeleg az új rendszer üzembeállításának határideje, a hagyományos, elektronikus naplóval nem rendelkező pénztárgépek csak december 31-ig használhatóak.

A Szintézis Informatikai Zrt. sok energiát fordított arra, hogy kiszolgálhassa a kereskedőket a megfelelő gépekkel.

- Győri központú cég lévén elsődleges feladatunknak tekintjük, hogy a megye vállalkozásit lássuk el a szükséges rendszerrel, ezzel segítsük a szűkebb régióban a zökkenőmentes átállást, az üzletek folyamatos működését - mondta a Kisalföldnek Szabó Dávid vezérigazgató.

Kiemelte, megrendelőik számára még decemberben szállítani tudják a NOVATEK-F típusú pénztárgépet, amely természetesen rendelkezik a megfelelő engedéllyel, és kiválóan alkalmas a feladatra.A gép előnyei közül érdemes megemlíteni, hogy a hagyományos árbeütős mód mellett vonalkódos rendszerben is üzemeltethető. A berendezés így az adott cég életének egy fontos lépcsőfoka is lehet, hiszen egy későbbi fejlesztés esetén tovább használható. Éttermi rendszer, trafikrendszer, készletvezető rendszer is hozzáilleszthető a NOVATEK-F hez.

Ez a pénztárgép japán fejlesztésű, az adóügyi ellenőrző egysége (AEE) pedig német-magyar együttműködés eredménye. A gép akkumulátora segítségével áramszünet esetén is működik, s több, mint 10 ezer programozott árucikket (PLU) tud kezelni, számítógéppel összeköthető, s mindenfajta alapbeállítás elvégezhető rajta.

A forgalmazó Szintézis oktatást szervez vásárlói számára a használattal kapcsolatos tudnivalókról, és természetesen biztosítja a szervizelést is. A gépről szóló részletes tájékozató elérhető és megrendelés kezdeményezhető a www.szintezis.hu/onlinekassza internetes címen.

Érdeklődni lehet a 96/502-211-es telefonszámon, illetve személyesen a cég üzletében, Győr, Tihanyi Árpád u. 2. szám alatt. Ügyfélszolgálatuk minden kérdésre választ ad.
http://szintezis.hu/onlinekassza
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hotel Lajta Park - Ebédajánlat

Tovább olvasom