Kisalföld logö

2018. 05. 20. vasárnap - Bernát, Felícia 12°C | 23°C Még több cikk.

Pannon-Work - Befűzünk a munkába! Jelentkezz!

Belépés feltételei: betöltött 16. életév, diákigazolvány, adószám, TAJszám, bankszámlaszám, kiskorúaknál törvényes képviselőnek is kell kitölteni egy engedélyt.

Munkáink jelenleg: csomagolás, összeszerelés, hostess feladatok, nyomdaipari segédmunkák, paradicsomszedés, jelmezes munkák, befűzés kiemelt bérben.
Győri irodához tartozó aktuális munkáink helyszínei Győr és vonzáskörzete, Pápa, Komárom, Csorna, Töltéstava, Lébény.

Fórumok, ahol hirdetjük a munkákat: Pannon-Work Iskolaszövetkezet Győr facebook oldala (ide kerülnek fel először a szabad munkák), ill. a www.pannonwork.hu/diakmunka, ahol az álláskeresés fül alatt ki tudod választani a régiót, ill. a városokat, hogy hol szeretnél dolgozni. Aki már tagunk vagy regisztrált, hogy szeretne dolgozni, nekik sms-ben és e-mailben is küldünk ajánlatokat.

Általában csütörtökön kapjuk a következő hétre a megrendeléseket, akkor érdemes jelentkezni személyesen vagy a hirdetett munkáknál a megadott telefonszámokon.

• Aki most munkába áll, akár fix, rendszeres munkája is lehet hosszabb távra, de azt is várjuk, aki már csak a nyár hátralevő részében szeretne dolgozni.

Órabéreink változóak, bruttó584 forinttól indulnak, a munka jellegétől, ill. a mellé támasztott követelményektől függően pl. van egy bruttó 3500 forint/óra kifizetésű munkánk is augusztusra.

• Van teljesítménybéres munkánk is, pl. a befűzés a Belvárosban, ahol az elérhető kereset jóval az átlag feletti, 1500-2000 forint/óra is lehet.

Nem csak diákoknak tud munkát adni az iskolaszövetkezet, hanem alkalmi munkavállalóknak is, de csakis 8 órában (4-6 órás alkalmi munkalehetőséges munkánk nincs).

Elérhetőségek

Pannon-Work - 9027 Győr, Budai út 5/a. - Árkád mellett, Hotel Famulussal szemben

Nyitva tartás: munkanapokon 8-16 óráig

Tel: +36 96/508-000
Fax: +36 96/6508-001 
E-mail: iroda@pannonwork.hu

http://www.pannonwork.hu/

Diákmunka, Munkaerő-Kölcsönzés és Közvetítés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hotel Lajta Park - Ebédajánlat

Tovább olvasom