Kisalföld logö

2017. 10. 20. péntek - Vendel 8°C | 20°C Még több cikk.

Orvosszemmel a Neuro Press Terápiáról

Ha az ember megbetegszik - legyen szó eseti vagy krónikus megbetegedésről -, különböző megoldásokat választhat a gyógyulásra. Ki-ki amiben hisz.

Dr. Szabadka Ödön szülész-nőgyógyász szakorvos

„35 éve praktizáló szakorvos vagyok, a nyugati orvoslás köreiben szocializálódtam, számomra a hagyományos orvoslás volt az egyetlen járható út. Amikor ízületi gyulladást állapítottak meg nálam, a gyógyulás reményében mégis egy természetes módszert, a Neuro Press Terápiát választottam. Magyarországon sajnos még nem túl népszerűek az alternatív gyógymódok, és előfordul, hogy néhányan úgy alkotnak véleményt egy-egy módszerről, hogy ki sem próbálják azt.
 
Saját és családom tapasztalatai alapján döntöttem el, hogy leírom a történetünket. Meggyőződésem, hogy a jót a legszélesebb körben hirdetni kell.
Az én gyógyulásom a győri Neuro Press-intézetben nem előzmény nélküli.
Közeli családtagom – akinél súlyos allergiás tünetek jelentkeztek, bőrkiütésekkel, bélgyulladással, az ezekből fakadó kínzó általános állapottal – gyógyult ember tanácsára kereste fel az intézetet.
Mivel nem az ő esetéről, hanem a sajátomról szeretnék írni, legyen elég az, hogy a gondos esetfelmérés, allergénazonosítás (biorezonancia) utáni kezeléseket követően 1 év alatt a jelentős javuláson át a teljes gyógyulásig jutott. A kezelések a Neuro Press-módszer szerint történtek.
Orvos hozzátartozóként meg tudtam állapítani, hogy a bőrkiütések eltűnése, a normál székletürítés és az általános energiaszint emelkedése szorosan összekapcsolható volt a terápiával, illetve az életvezetési tanácsok betartásával.


www.neuropress.hu
 

Esetemben a jobb alsó végtag boka-táji fájdalma, gyulladásos tünetek és az ezekkel járó panaszok jelentkeztek. A fájdalmak rohamszerűen, igen erős, égő jelleggel jelentkeztek. Képalkotó (MRI) vizsgálattal és a klinikai tünetek értékelésével a boka, illetve a lábízület inai között lévő folyadékpárnák (burzák) gyulladását lehetett megállapítani.
A fájdalmakat csak az egyre nagyobb adagban szedett fájdalomcsillapítókkal/gyulladáscsökkentőkkel lehetett csökkenteni, ideig-óráig.
Családtagom példájával fordultam a Neuro Press-intézethez.
Már az esetfelvételnél hasznos életvezetési és táplálkozási tanácsokkal láttak el. Vargha Zsolt profizmusa ámulatba ejtett.
A kezelések nyomán a panaszaim az első két hét után ritkultak, egy hónap után teljesen megszűntek. Tünetmentességem azóta is fennáll.
Szólnom kell a gyógyítókról is. Szakmai hozzáértésükről az eredményes gyógyítások tanúskodnak. Emellett nagy fokú empátia és – az ebben a világban oly ritka – nyugalom, kedvesség jellemzi valamennyiüket.
A fentieket összefoglalva úgy éreztem, hogy mindenképpen a lehetőség szerinti legszélesebb körben terjeszteni, hirdetni kell azt, amit én személyesen megtapasztaltam."
 
Varga Zsolt Sebastian vezető terapeuta

„Terápiánk alapját a szervezet öngyógyító folyamatait támogató egyedi ideginger terápia képezi. Az elmúlt tíz év során módszerünk összetettebbé vált, hatékonyságát növelő kiegészítő eljárásokkal gazdagodott (mint a biorezonancia, sóterápia, nyirokmasszázs, dietetikai szaktanácsadás, egészségnevelő célzatú, személyre szabott, teljes körű életviteli tanácsadás), és a felépülésen túl jelentős életminőség-javító szereppel is bír.

Kisgyermekkortól időskorig – legyen szó bármely életkorról –, a prevenciótól a már kialakult betegségek kezelésén keresztül a rehabilitációig határozott célunk, hogy hatékonyan segítsük a hozzánk fordulókat, gyógyulni vágyókat.
 
A kezeléseket állapotfelmérés előzi meg. Az eredmények alapján kialakított kezelési terv mellett meghatározásra
kerül – az egyén aktuális állapotára szabot--tan –, milyen életmódbeli változtatásokra, mely mikroelemek pótlására, mely szervezetüket terhelő méreganyagok kivezetésére, illetve egyéb kezelési technikák alkalmazására lehet szükség. Terápiánk nem betegségközpontú, hanem kifejezetten a holisztikus egészségfejlesztés jegyében működik. MELLÉKHATÁSOK ÉS ÁRTÓ FAKTOROK NÉLKÜLI MÓDSZERÜNK LÉNYEGE A FÁJDALOMINGEREN ALAPULÓ KONDICIONÁLÁS. E folyamat során bizonyos számú, ritmikusan ismétlődő inger szükséges ahhoz, hogy a kívánt változás létrejöjjön, majd rögzüljön. Mivel a kiinduló szervezeti (testi, lelki, szellemi) állapot mindenkinél más (tehát egyedi), az ingerszám is eltérő, amelyre a maradandó gyógyuláshoz, állapotjavuláshoz szükség van.
 
A terápia a szervi funkciók optimalizálásával, a rendelkezésre álló energiatartalékok mozgósításával, a belső homeosztázis megteremtésével AKTIVÁLJA A REGENERÁCIÓS, ÖNGYÓGYÍTÓ FOLYAMATOKAT. Az ingerek által indukált válasz a központi idegrendszer közvetítésével jön létre.
 
Hisszük, hogy a betegségek komplex kezelésében, valamint a prevencióban nagy szerepe van a nyugati típusú orvoslás és a természetes gyógymódok aktív jelenlétének, indokolt esetben együttműködésüknek is."    (x)
 
Elérhetőségek:
• 9027 Győr, Madách u. 22. Tel.: +36-96/313-521, +36-70/341-5951
• Dunaszerdahely Tel.: +421/911/627-644
• 1123 Budapest, Kék golyó u. 6. Tel.: +36-30/777-7030
www.neuropress.hu
 
 

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

BAMBUSZ SPA - a Várkertfürdő új wellnessközpontja (x)

BAMBUSZ SPA - a Várkertfürdő új wellnessközpontja (x)
Február közepén nyílt meg a pápai Várkertfürdő új wellnessközpontja, a BAMBUSZ SPA, melyet a… Tovább olvasom