Kisalföld logö

2018. 06. 22. péntek - Paulina 16°C | 29°C Még több cikk.

Óriási akciók a Dreambody Amplifitness Studióban - nyerj 3 alkalmas bérletet!

A mai, rohanó világban minden perc számít! De a gyorsaságon túl az eredmény legalább annyira fontos! Ki szeret akár egy percet is olyanra szánni, ami nem hozza meg a kívánt eredményt?

Itt találsz minket a facebookon >>
Dolgoztasd meg a testedet, mozgass meg minden izomcsoportodat az Amplifitness-szel!


 Válaszolj az alábbi három kérdésre, és a helyes válaszok betűjeleit küldd el március 11. éjfélig a onlinejatek2013@gmail.com címre.

1. Hol találod a Dreambody Amplifitness Studiót?

a. Ibolya út 12.
b. Deák tér 14.
c. Ágfalvi út 39.

2. Milyen az edzés során használt ruha összetétele?

a. alumínium szálas
b. ezüstszálas
c. aranyszálas

3. Hány fajta személyre szabott edzés és kezelő program áll rendelkezésre?

a. 1 program
b. 10 program
c. 40 programHasználd tested impulzusait a legújabb innovatív német technológia segítségével. Rövid időn belül mérhető a hatás! Negyven személyre szabott edzés-és kezelő program 3 frekvencia ötvözésével. Erősítés, állóképesség növelés, zsírégetés, alakformálás, cellulit, és sérüléskezelés.

Húsz perc alatt, az ízületek terhelése nélkül, másfél-kétórás hagyományos edzés hatékonyságát érhetjük el. A profi ezüstszálas, teljes izom-és zsírszövetet aktiváló, antibakteriális ruházat, személyre szabott chipkártyára írt edzésprogramok segítenek a pozitív végeredmény elérésében. A ruha magán a textilszöveten keresztül veszi fel az áramot, nincs szükség hagyományos elektródákra, fémekre, amelyek csak 1-1 pontban, illetve kis felületen érintkeznek. A bi-sztreccsből készült elektródák még a legerősebb edzésnél is biztosítják az optimális illeszkedést, a testrész teljes felületén eloszlatva az áramot.


Miben más az Amplifitness, mint a korábbi hasonló készülékek?

A gép nem csak az izom felső idegvégződését serkenti, azaz nem csak izomlázat okoz, hanem az izomszövetet, sőt magukat a sejteket éri el és készteti „munkára", aktiválja. A két technológia neve is különböző: a korábbi készülékek EMS (kisfrekvenciás, 85Hz-es,elektromos izom stimulációs) rendszerként váltak ismertté, míg ez a gép EMA-MET (elektromos izom aktiváló, modulált elektro terápiás) rendszerével a világon egyedülálló módon 3 különböző frekvenciatartományt (kis-közép-és küszöbfrekvenciát) kombinál az éppen aktuálisan elérni kívánt eredmény érdekében. Ugyanis egyáltalán nem mindegy, hogy éppen tömeget akarunk növelni vagy zsírt égetni, vagy éppen egy sérülésből kigyógyulni, azaz nem mindegy hol és hogyan, milyen mélységben hatnak az impulzusok.

Melyek az Amplifitness előnyei?

• nincs szükség hosszadalmas edzésre,
• az eredmény már az első alkalommal látható.
• minden lényeges izomcsoport egyszerre dolgozik, ezért akár heti egy-két alkalommal is optimális hatást érhetünk el 15-20 perces edzésekkel.
• kíméli az ízületeket és nem jár semmilyen sérülésveszéllyel.
• az AmpliFitness nem igényel sem sportos alkatot, sem edzési tapasztalatokat, mozgáskorlátozott, keveset mozgó emberek éppúgy igénybe vehetik, mint rendszeresen edző amatőrök vagy élsportolók.
• az idősek számára biztosítja az izomzat újraépülését és sok betegség (inkontinencia, részleges bénulás…) kiegészítő kezelését mozgás nélkül is
• a kiválasztott program az egyéni igényeknek megfelelően úgy állítható be, hogy a különböző testszövetekre különböző módon, illetve különböző intenzitással gyakoroljon hatást.
• a névre szóló chipkártya biztosítja a személyre szabott edzés, -kezelés egyszerű indítását
• orvosi műszerként regisztrált készülék
• nincsenek fájdalmas elektróda tappancsok, csak profi ezüstszálas, egész testes izom-és zsírszövetet aktiváló, mosható, antibakteriális ruházatFájdalmas az edzés/kezelés?


Az AmpliFitness edzés teljesen fájdalommentes, leszámítva persze a súlyzós edzésekhez hasonló izomfeszülést, és a másnapi esetleges izomlázat. Az új generációs EMA technológiának köszönhetően semmiféle, az elektromos áramból fakadó kellemetlen érzés nem tapasztalható.

 

Akciós áraink:

1 alkalom 4.900 Ft
5 alkalom 23.000 Ft
10 alkalmas bérlet 39.900 Ft
20 alkalmas bérlet 72.000 Ft
Havi korlátlan bérlet 49.900 Ft
Próbaedzés ingyenes!A tökéletesre fejlesztett elektródák egyenletesen vezetik az áramot, így a test egyetlen pontját sem érheti magasabb, csípő érzést okozó impulzus, mint a régebbi, illetve az egyszerűbb elektromos izomstimulátorok (EMS készülékek) esetében. A speciális ruhák kényelmesek, és tökéletesen illeszkednek a testre, így ezek sem jelenthetnek problémát az edzés során.
Elérhetőség:
Dreambody Amplifitness Studio
Sopron, Ágfalvi út. 39.
Tel.: (70) 362 1944


Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A minőség a biztos recept!

A Ternyák Trade Kft. küldetése az első osztályú alapanyagok és a legmodernebb technológiák… Tovább olvasom