Kisalföld logö

2018. 01. 23. kedd - Zelma, Rajmund -2°C | 3°C Még több cikk.

Nyerjen jegyeket az Eötvös Cirkusz győri és soproni előadásaira!

Az "Eötvös Cirkusz Gran Fiesta 2013" című, új műsora igazi csemege a cirkuszt szerető közönségnek!

Felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt sok újdonságot, meglepetést mutatunk be az "új szuper produkciónkban".

A világhírű Eötvös Cirkusz, a Családok cirkusza, 2013-as évadában vérbeli "ibériai kavalkáddal" lepi meg a kedves közönséget.

Műsorukban tűzforró hangulat, pergő ritmusok és lélegzetelállító pillanatok követik egymást a titkok földrészének bűvöletében! Szilaj andalúz mének egyedülálló magasiskolája, fess lovasok és elbűvölő artistanők produkciói a kupola alatt! A manézs ezúttal forrongó arénává alakul! Granadából, egzotikus állatok parádéja.


Győrben és Sopronban is fellép az Eötvös Cirkusz!

Mór paloták rejtett szépségeinek lefegyverző táncünnepélye! Az infáns és az infánsnő titka: lángoló legyezők a katalán éjszakában! Napéjegyenlőség a magasban!

Bravúros dalmatatorna az Escorial kutyaiskolából! 101 dalmata kiskutya a porondon! Szenzáció a 2 tonnás víziló Grória! Továbbá fehér tigris, fehér oroszlán, rosato tigris, szibériai tigris közös produkciója, valamint tevék, lámák, zebra, lovak szabadidomítása.

Természetesen az Eötvös család is új produkcióival várja a kedves közönséget. Gran Fiesta az Eötvös Cirkusz óriás sátrában! Az Eötvös Cirkusz 40 fős társulatával, Tisztelettel várja a cirkuszt szerető Közönséget! Tisztelt Hölgyeim és Uraim, kedves Gyerekek!

Bízunk, hogy ez évi műsorunk is elnyeri tetszésüket és felejthetetlen élménnyel gazdagodnak. Ehhez kívánunk Önöknek kellemes szórakozást.A kisalfold.hu Olvasói 3 db páros belépőt nyerhetnek a győri, valamint szintén 3 db páros belépőt a soproni előadásokra, amennyiben helyesen válaszolnak az alábbi kérdésekre:

Hogy hívják a műsor új sztárját, a 2 tonnás vízilovat?

Mivel lepi meg a cirkusz a közönséget, a 2013-as évadban?

A helyes megfejtéseket az eotvoscirkusz@gmail.com e-mail címre várjuk!

További információ: www.eotvoscirkusz.hu
 

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A konyhai Bermuda háromszög, ahol elveszhet az idő...

Ebben a cikkben egy konyha technológia sorrendjéről szeretnék bővebb információt adni, illetve a… Tovább olvasom