Kisalföld logö

2018. 03. 22. csütörtök - Beáta, Izolda -5°C | 4°C Még több cikk.

Nyelvvizsga, személyre szabva

Egyre több és több oktatási intézmény kínál nyelvvizsga lehetőséget az érdeklődőknek. Ám olyat, amilyet az Oxford Nyelviskola, Győr-Moson-Sopron megyében egyetlen más vállalkozás sem. Náluk ugyanis tényleg megmutathatja mindenki, miben a legjobb!

A győri nyelviskola évek óta bizonyítja, hogy miért is tartják az egyik legjobb intézménynek a megyében. Sikeres nyelvvizsgák és elégedett diákok sora gondol vissza elismeréssel az ott eltöltött órákra és a végső megmérettetésre.

A jól képzett tanárok és a felkészült szakmai stáb is azért dolgozik, hogy minden hallgatói igényt kielégítsenek. Azért, hogy még barátságosabb, kellemesebb légkörben tanulhassanak a hallgatók nemrég felújították az iskolát, így megújult környezetben vághat bele a nyelvtanulásba az, aki elég elszántságot érez hozzá.

Ráadásul az Oxfordnál olyan nyelvvizsgára lehet jelentkezni, amely egyedülálló és csak náluk tehető le az egész megyében. Ez pedig nem más, mint a Debreceni Egyetem által kifejlesztett DExam egynyelvű angol vizsga.

Ennek különlegessége, hogy közép- és felsőfokon, az általános témakörök mellett megjelennek a vizsgázók érdeklődési körének megfelelően válaszható humán vagy reál témájú modulfeladatok. Így senkinek nem kell azon aggódnia, hogy számára még az anyanyelvén is idegen témáról kell írnia vagy beszélnie angol nyelven.
Ezzel rengeteg felesleges stressztől szabadulnak meg a jelentkezők és otthonosabban mozoghatnak a testhezálló témakörökben.

Tehát, akiket jobban érdekelnek a művészetek és a társadalomtudományok, azok humán témájú modul feladatsorokon dolgozhatnak, és mutathatják meg, mennyire képesek kifejezni magukat angol nyelven. Azok a jelentkezők pedig, akiknek a természettudományok, a technika és az informatika területe jelentik a biztonságos terepet, választhatják a reálmodult, így nyilván olyan témákat kapnak, amelyekhez magyarul is könnyebben hozzá tudnak szólni. Egy irodalmár biztos nem fog találkozni mondjuk a paksi atomerőmű működéséről szóló feladattal…

A modulfeladatok tájékozott laikusok által könnyen elvégezhetőek, nem tárgyi tudást mérnek, ugyanakkor az érdeklődési kör szerinti modulválasztás lehetősége motiválólag hat, és önbizalmat ad mind felkészüléskor, mind a nyelvvizsgán.

Akik csak a B1 szintet akarják elérni, azoknak nincs modulválasztási lehetőségük. Ez esetben a nyelvhasználó saját hétköznapjaihoz kapcsolódó, mindennapi témák kerülnek terítékre.

Mivel a DExam vizsga egynyelvű vizsga így nincs fordítási rész, de a sok nyelvtanulót stresszelő, nem életszerű nyelvvizsgateszt is kimaradt. A szóbeli vizsga páros vizsga, de azt, hogy a jelentkező kivel vizsgázik maga döntheti el. E vizsga sajátossága továbbá, hogy a vizsgázó azt is eldöntheti jelentkezéskor, hogy egy vagy két napon szeretné letenni a szóbeli vizsga két részét, illetve az írásbeli vizsgát.

Fantasztikus lehetőség ez mindenkinek, akinek szüksége van nyelvvizsgára, de szívesebben választ erre egy olyan megmérettetési lehetőséget, ahol az érdeklődési köréhez, szakterületéhez köthető témakörökkel találkozhat, és nyugodtabban, stresszmentesebben vizsgázhat.

 

 

INGYENES PRÓBAVIZSGÁK: írásbeli: 2015.04.24., szóbeli: 2015.05.29-30.

Helyszín: Oxford Nyelviskola, 9024 Győr Mónus Illés u 47-49.
Jelentkezés: 20/999-4552, info@oxfordnyelviskola-gyor.hu
https://www.facebook.com/oxford.nyelviskolagyor

 

 

 

 

 

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nyerjen belépőt a Familyparkba!

Válaszoljon az alábbi 3 kérdésre és a helyes válasz betűjelét küldje el az onlinejatek7@gmail.com… Tovább olvasom