Kisalföld logö

2018. 01. 22. hétfő - Vince, Artúr -7°C | 2°C Még több cikk.

Nyári diákmunka! Vágd zsebre a Munkaerő-piaci kalauzt!

A nyári szünet beköszöntével, a vizsgaidőszakon túl, a nyári vagy akár év közbeni munkavállaláshoz még mindig iskolaszövetkezeten keresztül juthatnak a legnagyobb biztonságban a diákok. Szervezett keretek között, a munkavégzésre vonatkozó szabályok betartása mellett könnyedén tehetnek szert jövedelemre, kereshetik meg első jövedelmüket.

Miért is fontos ezt kiemelni?

Sok diák idén nyáron dönt úgy, hogy dolgozni szeretne, és próbára teszi magát. Nem mindegy azonban, hogy milyen ismeretekkel indul neki az álláskeresésnek, ahogy az sem elhanyagolható, hogy milyen tapasztalattal lesz majd gazdagabb. Vannak, akik kipróbálják csak, vannak, akik csak nyáron és vannak, akik iskolás éveik alatt folyamatosan végeznek munkát. Azt, hogy ki melyik csoportba fog tartozni nagyban befolyásolja az is, hogy ki segíti őt abban, hogy céljait elérje! Ebben vagyunk mi a segítségükre, a segítségetekre, hiszen a Fürge Diák Iskolaszövetkezet immáron 16 éve biztosít tagjai számára folyamatos és alkalmi munkalehetőségeket.

15 ezer diák már átvette a Munkaerő-piaci kalauzt!
15 ezer diák már átvette a Munkaerő-piaci kalauzt!

Az idei évben útjára indítottuk Munkaerő-piaci kalauz című kiadványunkat, melyet 15 000 diáknak már átadtunk, de korántsem fejeztünk be! Hiánypótló kiadványként, mely jelenleg egyedülálló a szektorunkban, segíti a diákokat abban, hogy a munkavállaláshoz szükséges ismereteket megszerezzék, vagy éppenséggel ellenőrizhessék azt, hogy foglalkoztatásuk megfelel-e az előírásoknak. Országszerte tartottunk előadásokat elsősorban középiskolásoknak ebben a témában és az érdeklődés minden elvárásunkat felülmúlta. Azt a nem könnyű célt tűztük ki magunk elé, hogy lehetőségeinkhez mérten, minél több diákot informáljunk munkaerő-piaci jogaikról és kötelezettségeikről. Ennek érdekében szeptembertől minden erőnkkel folytatni kívánjuk hasznos előadássorozatunkat. Természetesen kiadványunk, ahogy eddig is minden diák számára ingyenes elérhető irodáinkban, függetlenül attól, hogy melyik iskolaszövetkezet színeiben is dolgozik.

A 24 órás vetélkedő győztes csapata
A 24 órás vetélkedő győztes csapata

Évről-évre próbáljuk minél több módon segíteni a diákokat, és viszonozni a belénk helyezett bizalmat. Továbbra is sikeresen működik, a Dolgozz a jövődön programunk és immáron harmadik éve vagyunk támogatói a győri 24 órás vetélkedő- Aludj máskor rendezvénynek. Az induló középiskolás csapatokban minden alkalommal feltűnnek tagjaink is, akiket munkavállalóként ugyan már ismerünk, de itt alkalmuk nyílik teljesen más oldalról is bemutatkozniuk, a színes feladatokban felszabadult, játékos és vidám arcaikat mutatták ismét. Az elő feladatként elkészített diákmunkát bemutató kisfilmjeik nagy sikert arattak, ezért alkalmat biztosítottunk nekik, hogy diáktársaikkal más csatornákon is megnézhessék, illetve megoszthassák műveiket, így a Facebook oldalunkon az alkotások egy részét már közzétettük, és a Youtube csatornánkon is megtekinthetőek. Az idei évben a győztes Pálffy iskola csapatát egy 75 000 Ft-os nyereménnyel díjaztuk, amit a gólyatáboruk szervezéséhez fognak felhasználni. Jövőre ismét számíthatnak ránk a csapatok, hiszen a győri Fürge 2012-ben is „Máskor alszik".

Nyári kínálatunkban mezőgazdasági munka, csomagolás, gyártósori kisegítés, szórólapozás, pénztárosi és árufeltöltői munka mellett sok egyéb lehetőség is várja a jelentkezőket. Munkáinkról, a munkavállalás feltételeiről bővebb információt a www.furgediak.hu oldalon találhattok, illetve érdeklődhettek irodánkban is a 9024 Győr, Bartók B.u.8. szám alatt.

Igyekszünk a legtöbb diák igényét kielégíteni. Kibővült kommunikációs csatornáinkon értesülhetnek legfrissebb híreinkről, munkáinkról, nemcsak a mára már hagyományosnak számító Facebookon, hanem követőként a Twitteren, Youtube-on a videóinkat nézegetve, illetve a diákok problémáit felölelő, és hasznos tanácsokkal ellátó blogunkon.

Regisztrálj, dogozz, keress pénzt! Vágd zsebre a Munkaerő-piaci kalauzt! Válassz minket, hiszen ha nyár, akkor Fürge Diák!

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A megyében már négy üzletben várunk!

Minden hétfőn új árukészlettel várjuk, és minden nap olcsóbban juthat a legkisebb, a legnagyobb, a… Tovább olvasom