Kisalföld logö

2018. 02. 25. vasárnap - Géza -11°C | -2°C Még több cikk.

Napfény és síelés: Tökéletes hó-kondiciók a Zauberberg Semmeringen

Kék ég, napsütés, kellemes hőmérséklet és lélegzetelállító panoráma – mindez különösen most igér egy feledhetetlen sínapot a Zauberg Semmeringen.

2011. április 10-ig élménysíelésre csábító, makulátlanul preparált lesiklópályákat és 100%-os hóbiztonságot kínál a Zau[:ber:]g Semmering – és mindezt csak 70 kilométerre az osztrák-magyar határtól!

Tökéletes hó-kondiciókat várja a magyar síturisták bizonyára legkedveltebb osztrák síparadicsoma a Zauberberg Semmering. A 14 kilométernyi, minden tudásszintnek megfelelő, tökéletesen preparált lesiklópályán és a 6 éjszakai lesiklópályán összesen 17 modern hóágyú garantálja, hogy akkor is hófehér és ropogós hó legyen a pályákon amikor nem esik. Kedvezményes nyugdíjas jegyek, akár 20 százalékos családi kedvezmények, Online-Ticketing, 100 új parkolóhely, újonnan átépített ZauberBAR- terasz, valamint kibővített Snowboard Split-Park garantálják az exkluzív télisport-élményt!

Rendezvények a Zauberg Semmeringen

Celeb síverseny - 2011. február 12.

Intersport Eybl Női Sínap - 2011. február 18.

Raiffeisen Club Eastcup Snowboard & Freeski Contest NÖ LM - 2010. március 13.
Téli sportok éjjel és nappal, 8.30-tól 22 óráig

Még 2011. Április 10.-ig tart a téli szezon a Zau[:ber:]g Semmeringen. A kezdő és haladó sportolók, családok, carvingosok és snowboardosok piros, kék és fekete pályákon élvezhetik a szabadlevegőn végzett téli sportolás szépségét. A lesiklópályák kínálata – az enyhe meredekségnek köszönhetően - a családi pályáktól a FIS-Világkupa Panoráma Pályán (ahol decemberben a FIS Női Alpesi Sívilágkupát rendezték) keresztül a vakmerő síelőknek kialakított új Freeride Area-ig (Keleti lejtő) terjed.

A tökéletesen preparált pályák carvingozásra csábítanak a Semmering-Rax-Schneeberg panorámája pedig egyszerűen ámulatba ejt. Egyedülálló a Zau[:ber:]g Semmering 6 éjszakai pályája, melyeket minden egyes nap frissen preparálnak a nyitás előtt és amely világkupákhoz méltó megvilágításukkal feledhetetlen esti síelést garantálnak.


17 új fullautomata hógép

17 vadonatúj fullautomata hógépet vásároltunk, hogy vendégeinknek 100 százalékos hógaranciát és tökéletes minőségű havat biztosíthassunk. A csúcsmodern hógépeket számítógéppel illetve mobiltelefonnal irányítjuk. A nagyvolumenű befektetéssel a Zau[:ber:]g Semmering többszörösen is megerősítette pozícióját Kelet-Ausztria legmodernebb és leginnovatívabb síparadicsomai között.

Napfény és síelés


Több parkolóhely és új ZauberBAR Terasz

A parkoló új kialakításának és a 100 új parkolóhelynek köszönhetően vendégeink idén még gyorsabban juthatnak a liftekhez. Az új ZauberBAR terasz két óriás-napernyőjével és üvegfalaival egy igazán sítlusos kulisszát biztosít a feledhetetlen Aprés-Ski-Partykhoz.

Kedvezmények családoknak és nyugdíjasoknak

A 2010 / 2011-es téli szezonban a magyar családi kártyába bejegyzett és felnőtt kíséretével érkezett gyermekek és fiatalok -20% kedvezményre jogosultak. A nyugdíjasok szintén olcsóbban élvezhetik a téli sportok örömeit: a 60 év feletti hölgyek és urak is ifjúsági jegyért síelhetnek.

A Zauberg Semmering egy pillantásra

• 14 kilométer pálya nappal
• 13 kilométer pálya este
• 3 km Zau[:ber:]g élmény-szánkópálya
• Snowboard és Freeski Split-Park
• FIS Weltcup Arena
• Aprčs Ski szórakozóhely - ZauberBAR
Bővült a snowboardosok és freesíelők Split-Parkja

A freesíelőknek és snowboardosoknak tökéletesre formázva és 2 új Obstacl-lel mutatkozik be a Split-Park a Zau[:ber:]g Semmeringen. Az immár 17 elemet (mint a Kicker, Tables, különböző Railsek és Boxok, minden formában és méretben) idén már Curved Boksz valamint egy 8 méteres Tube Rail is kiegészíti, egy valóban változatos játszóteret biztosítva ezzel a Freestyler-eknek. Az erős megvilágításnak köszönhetően a Split-Park éjszaka is használható!Élmény-szánkópálya éjjel és nappal

Szánkómóka fiataloknak és idősebbeknek a 3km hosszú és éjszaka is kivilágított Zauberg élmény-szánkópályán. Fantasztikus építmények, alagutak és mágikus fényeffektek varázsolják a sportolókat a Zau[:ber:]g világába. A téli szezonban kilenc hóágyú gondoskodik a szánkópálya hóbiztosságáról.

Nyitvatartási idő a Zauberg Semmeringen

Nappali nyitvatartás: Hétfőtől vasárnapig 8.30-tól 16.00 óráig
Esti nyitvatartás: Vasárnaptól szerdáig 18.00-tól 21.00 óráig
Csütörtöktől szombatig 18.00-tól 22.00 óráig

További információk (magyar nyelven is):
www.zauberberg.at

Élő panoráma-webcamera: http://www.zauberberg.at/de/zauberberg/panorama/


Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Professzionális vezetőket képez a győri egyetem

15 milliárd forintos összköltségvetésű fejlesztési program zajlik napjainkban a győri Széchenyi… Tovább olvasom