Kisalföld logö

2018. 01. 20. szombat - Fábián, Sebestyén -3°C | 6°C Még több cikk.

Nálunk járt Breki!

Szerkesztőségünkben járt tegnap Breki, a Kisalföld gyerekmagazinjának névadója, hogy belekukkantson a Breki magazin következő, decemberi számának készítésébe.
Már javában folyik a munka a szerkesztőségben: válogatjuk a kifestőket, meséket és feladatokat, hogy ismét változatos, színes magazint nyújthassunk át kis olvasóinknak! Breki személyesen is meggyőződött róla, hogy a munka jól halad, a decemberi számban többek között karácsonyi barkácsötleteket, kifestőket, labirintusokat találtok majd, de azt is eláruljuk, hogy „gondolkodós" feladatokban sem lesz hiány!


Közben folyamatosan érkeznek a rajzok a Breki magazin rajzpályázatára; arra kértük a gyerekeket, rajzolják le Brekit és barátját, Pötyit – a legötletesebb rajzok beküldői értékes könyvcsomagot nyernek! Breki örömmel nyugtázta azt is látogatása során, hogy az előfizetőinknek szánt garantált meglepetések is megérkeztek, s csak arra várnak, hogy kézbesítsük őket olvasóinknak. A féléves előfizetéshez katicás színesceruza-készlet, az egyéveshez békás gyerekesernyő jár.

Belenézek az első számba! >> (http://www.kisalfold.hu/breki_magazin/)
Előfizetek a Breki magazinra!>> (http://www.kisalfold.hu/breki-elofizetes)
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pálinkafőzés legálisan – és a vágyak valóra válnak!

Ezt minden férfi megcsodálja! Csillogó szemmel állnak a színtiszta rézből készült szerkezetek előtt.… Tovább olvasom