Kisalföld logö

2017. 12. 13. szerda - Luca, Otília 0°C | 9°C Még több cikk.

Mit mérünk a hírportálokon, hogyan és ez pénzbe kerül? I.rész

Oldalainak látogatottságát – kiemelve most a www.kisalfold.hu és www.delmagyar.hu hírportálokat – a Medián Közvélemény-és Piackutató Intézet által üzemeltetett WEBAUDIT méri.
Ez természetesen a Kiadónak egy éves fix költséget jelent, de ezért cserébe - a magyar online médiák által egyértelműen elfogadott adatszolgáltatótól - pontos mérőszámokat kap. A www.webaudit.hu méri főadatként a nyitó és a belső oldalak napi, heti, havi éves adatforgalmát, azon belül az oldalainkra érkező látogatások számát, a látogatók számát (őket egyedi látogatóként is említik) és azt, hogy a látogatóink a látogatások alkalmával hány oldalunkat töltötték le (PI azaz page impresson, oldalletöltés számaként ismert online fogalom).

Ezt a három főbb adatot össze is hasonlítja korábbi időszakok forgalmával így mi pontosan tudjuk mely időszakokban, napszakokban, havi bontások milyen látogatói tendenciák várhatók.

A jövőre vonatkozóan egyet megállapíthatunk mért adataink alapján és ezt a medián.hu oldal is alátámasztja: Magyarországon folyamatosan bővül a böngésző felhasználók száma!
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csíksomlyó expressz - nyereményjáték 3. rész

A Sopronból induló Csíksomlyó expressz négynapos útjának második állomása a névadó település,… Tovább olvasom