Kisalföld logö

2017. 08. 21. hétfő - Sámuel, Hajna 13°C | 22°C Még több cikk.

Mezőképző Kft. bemutatkozása

Cégünk családi tulajdonban lévő vállalkozás. Feleségemmel együtt 2007-ben a mosonmagyaróvári egyetemen végeztünk, gazdasági agrármérnökként, jó magam pedig okleveles agrármérnökként. Még ebben az évben mindketten megszereztük a soproni Faipari Karon a mérnöktanári diplománkat is. Az elmúlt időszakban tapasztalatokat szereztünk a közoktatásban is. 2008-tól folyamatosan oktatunk aranykalászos gazda ill. gazda tanfolyamokon. 2011-ben ismét visszatértünk a mosonmagyaróvári "bölcsőhöz", hogy tovább gyarapítsuk tanulmányainkat, így szereztem meg a növényvédelmi szakmérnöki diplomámat, valamint feleségem a mezőgazdasági szaktanácsadói oklevelet. Végzettségeinkre alapozva újabb lehetőséggel tudtuk kibővíteni a tanfolyami kereteinket, így növényvédelmi tárgyú képzésekkel is bővült a paletta.

Szüleink gazdaságaiban már elég korán közel kerültünk a mezőgazdasághoz, jómagam a középiskolai tanulmányaimat is ennek megfelelően folytattam, és szereztem Mezőgazdasági gépésztechnikus végzettséget a csornai Csukás Zoltán Mezőgazdasági Szakközépiskolában ahol aztán az egyetem elvégzését követően pedagógusként illetve tangazdaságvetőként dolgoztam. Mindeközben saját gazdaságomban is folyamatosan tevékenykedtem és szereztem gyakorlati tapasztalatokat az elméleti tudáshoz.Célul tűztük ki feleségemmel, hogy elméleti és gyakorlati tapasztalatainkat és tudásunkat átadjuk a minket választó, gyakorló és kezdő vagy éppen csak hobbi célú gazdálkodóknak. Képzéseinket igyekszünk a napi aktualitásoknak megfelelően összeállítani és ezt igyekszik tükrözni a mindenkori képzési kínálatunkban is. A meghirdetett tanfolyamainkon túl igyekszünk kielégíteni az egyedi igényeket is, tehát egyéb képzések szervezésében és lebonyolításában is rész veszünk, megtalálva a hallgató számára legkézenfekvőbb megoldást.

A vállalkozás telephelye Csorna könnyen megközelíthető helyén a 86-os számú főútról lekanyarodva 150 méterre található a Dózsa György utca 84. szám alatt, az ügyfelek számára zárt parkolóval.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Borok Háza Csornán

Folyamatosan bővülő kínálatunkkal, újdonságokkal, havonta változó akciókkal várjuk kedves… Tovább olvasom