Kisalföld logö

2018. 11. 14. szerda - Aliz 6°C | 13°C Még több cikk.

Megújul Győr nyugati kapuja

Új, minden tekintetben előremutató társasházi beruházás indul Győr kapujában, a Kisalföld napilap szerkesztőségével szemben. A Győr belvárosában épülő Amadé házak technikai újításain kívül modern, időtálló megjelenésével csábítja leendő lakóit, és méltó módon üdvözli a Győrbe érkezőket.
 

Elindult az Amadé lakópark építése, amely Győrben eddig nem látott műszaki tartalommal és minőségben fog megvalósulni. A társasházi kínálatban ritka extrának számító hővisszanyerő szellőztetővel épülő lakásokban teljes padlófűtésrendszer kerül kialakításra, amely akár távoli internetes eléréssel is szabályozható. A lakások természetesen megfelelnek a legszigorúbb építési előírásoknak is, a fokozottan hang- és hőszigetelt nyílászárók és homlokzati hőszigetelés is a komfortot és a minimális rezsiköltséget fogja segíteni. Nem is gondolná, hogy az extra műszaki tartalom ilyen alacsony áron elérhető! Nézze meg mibe fekteti pénzét!
 

Kérje ingyenes személyes bemutatónkat most: http://www.amadegyor.hu

Lakásvásárlás során mely szempontok a legfontosabbak az Ön számára? A kedvező fekvés és az élhető terek? Az épület műszaki tartalma és a kivitelezés minősége? Az alacsony rezsi és üzemeltetési költségek, értéktartósság? Befektetési, kiadási lehetőség? Az Amadé házakkal nem kell választania! Az Amadé házak három pilléren nyugszanak: a minőségen, az élhetőségen és az innovatív megoldásokon. E három tényező teszi lehetővé, hogy Győr nyüzsgő belvárosában a saját zöldterülettel és mélygarázzsal rendelkező épületegyüttes jó befektetést és szerethető otthont nyújtson.

Az Amadé házak mennyivel tudnak többet, mint a hasonló kaliberű társasházak?
 
  • Minden lakás hővisszanyerő szellőztetőrendszerrel lesz felszerelve,
  • hőleadás padlófűtésrendszerrel minden lakásban és az épületekben,
  • energiatakarékos üzemeltetés, alacsony rezsiköltség,
  • belvárosi elhelyezkedés saját mélygarázzsal, mini ABC-vel / pékséggel és kávézóval, zöldterülettel,
  • a lakópark beruházója az építkezés után felügyeli és karbantartja az épületet, ami garantálja a magas és gondtalan életminőséget,
  • mindezek alacsony közös költség mellett.
Az Amadé házak lakásai a befektetőknek is remek megoldást kínálnak a Győrben egyedülálló albérletmenedzsment-szolgáltatásukkal. A remek elhelyezkedésnek köszönhetően a lakóparkban igény szerint irodahelyiségek is kialakíthatók.
 

Az Amadé házak értékesítése már zajlik, ne maradjon le a kezdeti, kedvezményes árakról: http://www.amadegyor.hu

„Az Amadé házakat élhető terekkel és kifogástalan műszaki tartalommal terveztük, de a beruházás minőségén felül szolgáltatásainkkal is szeretnénk az itt lakók életét még komfortosabbá tenni. Egyik legerősebb érvünk az Amadé mellett az, hogy a műszaki beruházást követően sem hagyjuk magára az épületet. Az Amadé fog helyet adni saját irodánknak, ahonnan az épületegyüttes működését fogjuk felügyelni. Ellátjuk a közös képviseletet, megszervezzük a takarítást, a kertgondozást, a karbantartást, együtt élünk az épülettel és az Amadé lakóival. Az Amadé épületek állapota, tisztasága és pozitív légköre a saját érdekünk is" – foglalta össze az Amadé házak erősségét Bodor Gergő, az Amadé Projekt Kft. vezetője.

Bővebb információ és értékesítés: www.amadegyor.hu
(x)
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

15 éves a Sopron Bank Burgenland

15 éves a Sopron Bank Burgenland
Az alapításának 15 éves évfordulóját ünneplő Sopron Bank Burgenland vezérigazgató-helyettesét, Jó… Tovább olvasom