Kisalföld logö

2018. 05. 25. péntek - Orbán 17°C | 25°C Még több cikk.

Megnyílt a Nyúl és Vidéke Takarékszövetkezet Gönyűn

Szeptember 16-án adták át a Nyúl és Vidéke Takarékszövetkezet gönyűi kirendeltségének vadonatúj épületét. A megnyitón Dallosné Máté Jolán, ügyvezető igazgató; Kara Ákos, országgyűlési képviselő; Józsa Károly, igazgatóság elnöke, valamint Major Gábor, Gönyű polgármestere mondtak ünnepi köszöntőt.

A Nyúl és Vidéke Takarékszövetkezet megnyitóján Dallosné Máté Jolán, ügyvezető igazgató mondott köszöntőt. Kara Ákos, országgyűlési képviselő ünnepélyes keretek között nyitotta meg az ügyfelek, a község lakói számára a takarékszövetkezetet.

Nyúl és Vidéke Takarékszövetkezet megnyitója Gönyűn

A nyúli takarékszövetkezet múltjáról, történelméről Józsa Károly az igazgatóság elnöke emlékezett meg. Major Gábor, Gönyű polgármestere pedig ünnepi köszöntőjében kifejtette, milyen előnyökkel jár a község lakói számára az új intézet.

- Megyei szinten már 16 kirendeltséggel várjuk ügyfeleinket. Számos előnnyel jár, ha a lakosok a Nyúl és Vidéke Takarékszövetkezetet választják, hiszen mi helyben vagyunk és modern épületben állunk ügyfeleink rendelkezésére – felelte kérdéseinkre Dallosné Máté Jolán.


Dallosné Máté Jolán válaszolt kérdéseinkre

Nyitási akciókkal is várja új ügyfeleit a Nyúl és Vidéke Takarékszövetkezet Gönyűn! Betétakció felnőtteknek: fizetési számla mellett 2 hónapra lekötött betét esetén évi 7 %-os kamat, EBKM: 7,00 %. Év végéig ingyenes számlavezetést biztosítanak azoknak a lakossági ügyfeleknek, akik fizetési számlát nyitnak fiókjukban.

Nyúl és Vidéke Takarékszövetkezet Gönyűi Kirendeltség:
9071 Gönyű, Bajcsy-Zs. u. 23.

www.nyulitksz.hu

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kiszervezett szolgáltatások - fókuszban a hatékonyság

A számítástechnika, az informatika (legyen szó hardverről, vagy éppen szoftverekről,… Tovább olvasom