Kisalföld logö

2017. 11. 19. vasárnap - Erzsébet 2°C | 7°C Még több cikk.

Megalakult a 96 Lab mérnöki tanácsadó Kft.

A 96 Lab Kft. 3 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert a TÁMOP 2.3.6. B-12-1/1 kódszámú „Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása a konvergencia régiókban" című konstrukció keretén belül, melyből finanszírozni tudta a cég alapításához és sikeres működéséhez szükséges teendőket és eszközöket. (x)


A projekt megvalósítása 2014 szeptemberében indult el Győrött. A projekt első szakaszában az alapításhoz szükséges teendőket végeztük el, majd ezt követően alapanyagot, üzemi és irodai gépeket, eszközöket vásároltunk, melyek szükségesek a feladatok gyors és szakszerű ellátásához.

A fejlesztés eredményeként olyan Mérnöki Tanácsadó Kft-t alapítottunk, amely legfőbb tevékenysége műszaki és villamossági eszközök javítása, beszerzése, karbantartása és telepítése, továbbá egyedi elektronikus műszerek gyártása, fejlesztése. Célunk a megbízóink igényeinek teljes körű kielégítése, legyen szó bármilyen villamossági problémáról.

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg. A beruházásnak köszönhetően új munkahelyeket tudtunk teremteni.

A projekt megvalósítási ideje: 2014. október 1.– 2015. március 31.
Elnyert támogatás összege: 2 999 990 Ft

További információ kérhető:
Telefon: 06/20-547-9101Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Új üzletet nyitott a Ferrokontakt Kft. Győrben!

A nyitástól számított tíz napon keresztül 10 százalék kedvezményt adunk mindazoknak, akik… Tovább olvasom