Kisalföld logö

2018. 06. 19. kedd - Gyárfás 19°C | 28°C Még több cikk.

Media Markt lesz a győri Saturn áruház

A Media Markt Saturn Holding Magyarország Kft. közleménye

A korábban bejelentett áruházi optimalizációs folyamat részeként a győri Árkádban található Saturn áruház 2012. februárjától Media Markt márkanév alatt üzemel tovább.

A váltás nem érinti a dolgozói létszámot és a nyitva tartást sem: az áruház fokozatosan, zavartalan működés mellett alakul át és a Saturn ajándékkártyák is beválthatóak lesznek. A győri Media Markt gondoskodik a Saturnban vásárolt termékek garanciális és szavatossági ügyintézéséről.

-A váltás oka az, hogy mostantól a Saturnt fővárosi, a Media Marktot pedig országos márkánknak tekintjük, valamint a marketing és egyéb tevékenységek optimalizálása ezt a lépést tette szükségessé. A győri áruház 2006-os nyitása óta cégünk számára sikertörténet és biztosak vagyunk abban, hogy a márkaváltás után is hasonlóan sikeresen működik majd - közölte a Kisalfölddel a Media Markt és Saturn áruházakat üzemeltető cég sajtóosztálya. A Media Markt Európa és Magyarország piacvezető elektronikai kiskereskedője, az átalakuló áruház csatlakozik a lánc országos akcióihoz, amelynek előnyeit hamarosan a győriek is élvezhetik.

A Media Markt legutóbbi, kecskeméti áruháznyitása
A Media Markt legutóbbi, kecskeméti áruháznyitása

 

Media Markt

A Media Markt Európa első számú elektronikai cikkeket forgalmazó kiskereskedelmi áruházlánca. Az 1979-ben alapított és a Media-Saturn-Holding GmbH égisze alatt működő márka sikerét mindenekelőtt a kedvező árú, márkás termékek egyedi választékának, a hozzáértő dolgozóknak, a kiváló szolgáltatásoknak, a megkülönböztető reklámjelenlétnek és a decentralizált szervezeti felépítésnek köszönheti. Minden áruház ügyvezető igazgatója résztulajdonosa áruházának és ily módon vállal felelősséget a kínált termékekért, az árakért, a dolgozókért és a marketingért. A Media Markt 15 éve, 1997 óta van jelen a magyar piacon. Magyarországon jelenleg 16 (a győri lesz a 17.), Európa 14 országában és Kínában pedig összesen 644 áruházat üzemeltet.

További információk: www.mediamarkt.hu;Facebook.com/MediaMarktMagyarorszag

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fizessen elő, vásároljon digitális lapot!

Tovább olvasom