Kisalföld logö

2018. 06. 22. péntek - Paulina 16°C | 29°C Még több cikk.

Már több mint ötezren kérték Brekit!

Több ezren iratkoztak fel az elmúlt hetekben a Breki magazin ingyenes mutatványszámát kérők listájára – ez is mutatja, hogy rengeteg lurkó várja már a Kisalföld új gyerekmagazinját.
Szabóné Erős Éva ötezredikként jelentkezett az első számra, az interneten keresztül.

A győri édesanya és két kisfia, az iskolás Bence és a bölcsődés Máté érdeklődve várják a Brekit, a néhány oldalnyi „ízelítő", amit kézbe vehettek a november elején megjelenő magazinból, mindenestre felcsigázta a két kisfiút.

Szabó Máténak és Bencének édesanyjuk éppen ötezredik regisztrálóként kérte az ingyenes mutatványszámot. Fotó: Krizsán
Szabó Máténak és Bencének édesanyjuk éppen ötezredik regisztrálóként kérte az ingyenes mutatványszámot. Fotó: Krizsán

– A srácok imádnak építőkockázni, társasjátékozni és gyurmázni – mondja az édesanya. – Bence most ismerkedik a számokkal, így őt inkább a készségfejlesztő, rejtvényes feladatok, míg Mátét a színezők érdeklik. Ahogy hallottuk, az új gyerekmagazinban mindkét korosztály megtalálja a számára érdekes feladatokat, játékokat, így azt hiszem, Breki jó társa lesz a gyerekeknek – mondja Éva, akitől első osztályos kisfia, Máté veszi át a szót. – Szeretném, ha lennének benne sárkányos és dinós kifestők, ugyanis ezek a tesóm kedvenc állatai. Nekem az összekötős, logikai feladványok a kedvenceim, azokat biztos megfejtem majd.

 
Kérje az ingyenes mutatványszámot!

Ha szeretné megkapni a Kisalföld Breki magazin első, novemberi számát, küldje vissza a Kisalföld hirdetéseiben megjelent szelvényt, hívja a 96/504-551-es vagy a 96/504-552-es telefonszámot, vagy kattintson a www.breki.kisalfold.hu internetcímre!

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A kunszigeti ovisok is kedvelik Brekit

Több mint háromezren jelentkeztek eddig a Kisalföld Breki magazin ingyenes mutatványszámára, hogy november elején az elsők között lapozhassanak bele az új, színes gyerekmagazinba. Tovább olvasom