Kisalföld logö

2018. 05. 24. csütörtök - Eszter, Eliza 16°C | 26°C Még több cikk.

Köszönjük az elmúlt 5 évet a győri SPEEDFIT Vendégeinek!

A SPEEDFIT mottója már 5 éve: „Fitnesz mindenkinek – avagy az egészség mindenkinek jár."A győri SPEEDFIT október 10-én ünnepli 5. születésnapját.

A SPEEDFIT kihagyhatatlan programokkal várja október 10-én 13 órától egy egészen késő estig tartó rendezvényen mindazokat akik valaha kipróbálták a fitnesz stúdiót. "Nem titkolt célunk, hogy régi vendégeink - akik korábban szakítottak a a rendszeres testedzés által nyújtott nagyszerű érzéssel -  újra visszatérjenek hozzánk." mondta Kovács Péter a győri stúdió vezetője.

Bővebb információk a weboldalon találhatók a következő címen: http://www.speed-fit.hu/oteves

A Stúdió nem csak régi vendégeit, hanem azok családtagjait, barátait is szeretettel várja. A rendezvény kiváló motivációt nyújt a kezdéshez és egyben az újrakezdéshez is különleges programjaival. A látogatók teljesen díjmentesen edzhetnek, sőt ingyenesen kipróbálhatják az új csoportos edzéseket, mint például az "Indo-row", "Rowbics", "Crosscore" és Bootcamp tréningeket.

Azokat a látogatókat is várják október 10-én, akik nehezen igazodnak el az edzőtermi testedzés és az egészséges táplálkozás világában. A SPEEDFIT szakképzett edzői készségesen megválaszolják kérdéseiket és segítségükre lesznek.

A délután folyamán az érdeklődök állapotfelmérésen is részt vehetnek. Aki pedig igazán kíváncsi egészségi állapotára, a Kardirex Egészségügyi Központ szűrővizsgálatait is igénybe veheti a SPEEDFIT-ben.

"Természetesen régi tagjainkról sem felejtkeztünk el. Szeretnénk köszönetünket kifejezni Nekik, Nekik, akik már a kezdetek óta velünk vannak. Ők nem csak elképesztő módon motiválják új tagjainkat, hanem a SPEEDFIT-et is megerősítik abban, hogy jó úton halad. Számukra egy nagyszerű ajándékcsomaggal kedveskedünk, melyet a rendezvény napján vehetnek át Stúdiónkban!" - mondta Kovács Péter.

A bejárat előtt rendezvénysátor fogadja az odalátogatókat, ahol különböző fitnesz és diétás ételek kóstolhatók.

Természetesen semmit nem ér egy születésnap torta nélkül, így a Stúdió egy hatalmas tortával készül október 10-re.

A SPEEDFIT és a rendezvény partnerei várják Önöket/Benneteket pénteken 13 órától kiváló programokkal az egészséges életmód jegyében!

SPEEDFIT- Fitnesz Mindenkinek!Csatlakozz  Hozzánk és használd ki SZÜLINAPI KEDVEZMÉNYÜNKet!
Vásárolj SZÜLETÉSNAPI HAVI BÉRLET KUPONt most 7990Ft-ért!SPEEDFIT – FITNESZ MINDENKINEK!
www.speed-fit.hu

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hotel Lajta Park - Ebédajánlat

Tovább olvasom