Kisalföld logö

2018. 05. 27. vasárnap - Hella 16°C | 26°C Még több cikk.

Konkoord tanácsok: Informatikai rendszerét bízza a profikra!

Informatikai rendszerét bízza a profikra, és vállalkozása költséghatékonyabb lehet!

Egy cég sikerének záloga az informatikai rendszerének megbízhatósága és költséghatékonysága !

- A múlt héten az egyik ismerős cég telephelyén elektromos tűz keletkezett, és a teljes belső berendezés elégett. A biztosító kifizette ugyan a kárt, de fogalmam sincs, hogyan fogják pótolni a számítógépeken tárolt adatokat – fogadott a barátom, amikor a heti rendszeres focimeccsre megérkeztem. Láttam rajta, hogy csak most gondolt bele igazán, hogy mennyire kiszolgáltatottak vagyunk a számítógépeknek, és a rajtuk tárolt fontos adatoknak.
 
- Nem tudsz valami jó megoldást a céges számítógépek karbantartására? – folytatta barátom, akin egyre jobban eluralkodott az aggodalom. - A kollégák privát internetezésre és levelezésre is használják a számítógépeket. Egyrészt nem tudom, a munkaidejükből mennyit töltenek ezzel, másrészt a gépek így gyakran szednek össze vírusokat, a rendszergazdánk pedig nem mindig áll a helyzet magaslatán. Amikor szigorúbban előveszem, azzal fenyegetőzik, hogy több jó ajánlatot is kapott már. Nem tudom, mihez kezdenénk, ha hirtelen elmenne. Az egész rendszert egyedül ő látja át! – mesélte barátom, aki még a pályán is ezen gondolkodhatott, mert két hatalmas helyzetet is kihagyott. Meglepődött, de egyben meg is nyugodott, amikor a meccs után az öltözőben elmeséltem neki, hogy a Konkoord Kft. kiszervezett rendszergazdai szolgáltatása minden problémájára megoldást ajánl.

Nem csak jobb, olcsóbb is!

A Konkoord Kft. informatikai rendszergazda szolgáltatása nem csak prémium színvonalú szolgáltatásokat ajánl, de egy 20 gépes rendszer felügyelete esetén fele annyiba kerül a megbízónak, mint ha saját főállású rendszergazdát alkalmaz. Ráadásul a havi átalánydíj költségként teljes egészében elszámolható és komplex szolgáltatást kap érte cserébe. Természetesen a felügyeleten felül tartalmazhatja az eszközök bérletét is az átalánydíj ( divatos szóhasználattal  outsourcing) Legyen akár csak pár fős egy iroda, a legtöbb cég megtalálja a méretéhez, anyagi lehetőségeihez és felhasználói szokásához leginkább megfelelő szolgáltatáscsomagot a kínálatban. A Konkoord az informatikától a másolástechnikáig, a számológéptől az iratmegsemmisítőig a komplett irodai infrastruktúra karbantartását és javítását  magasan képzett szakemberekkel látja el. Ügyfeleinknek nem egyetlen ember tudására kell támaszkodniuk, a különböző területeken specialistának számító munkatársaink szükség esetén együtt oldják meg a feladatokat. Szabadság és betegség esetén teljes értékűen helyettesítik egymást. Ennek köszönhetően olyan informatikai rendszert hozunk létre, amely ügyfeleink versenyképességét és hatékonyságát növeli, adatai pedig a rendszeres adatmentésnek köszönhetően teljes biztonságban lesznek.

Megbízhatóan működő számítógépek

Egy jól működő, modern technikai háttér alkalmas a versenytársak lekörözésére. Egy üzemzavar, a számítógépek leállása azonban drámai helyzeteket idéz elő! A Konkoord Kft. éppen ezért a rendszeres ellenőrzésekre, és a hibák megelőzésére helyezi a hangsúlyt. Partnereinknél még nem fordult elő kritikus rendszerleállás! Rendszergazdánk ugyanis akkor is rendszeresen megérkezik, ha a számítógépekkel semmi gond nincs. Elvégzi a szükséges karbantartásokat, rendszeres adatmentést végez, ellenőrzi a kritikus pontokat. Így megbízóink gépei folyamatosan és megbízhatóan működnek. Az esetleges hibák esetén gyorsan reagálunk, távfelügyelet esetén akár percek alatt orvosolni tudjuk a problémát.

Ne legyen kiszolgáltatva rendszergazdájának!

Az informatikai rendszer a legfontosabb raktározási, számlázási, könyvelési és ügyfél kapcsolattartási információkat tartalmazza. A stratégiai tervezés, és a napi döntések is a rendszer adatai alapján történnek. De mi történik, ha a rendszergazda egy nap nem jön többet dolgozni? Mi garantálja a rendszer működőképességét? A Konkoordnál ez nem lehet probléma, mert tudjuk, hogy a kölcsönös bizalom elengedhetetlen, de nem elégséges feltétele egy ilyen szolgáltatásnak. Megbízóink számára fontos, hogy egy 20 éve kiszámíthatóan működő partnerrel dolgozhatnak. A 25 fős, és 3 telephellyel – Győr, Sopron, Veszprém- rendelkező Konkoord Kft tulajdonosai magyar magánszemélyek, akik jelenleg is a vállalkozásban dolgoznak. A bizalmat és megbízóink informatikai biztonságát azonban az átlátható, naprakész dokumentációt alapozza meg.  A tartalomszűrés segítségével kontrolláljuk, hogy a cég alkalmazottai melyik internetes oldalakat érjék el. (Egy felmérés szerint egy átlagos dolgozó heti 6 órát tölt magáncélú internetezéssel, levelezéssel!)

Szakembereink a megbízó üzleti tervével összhangban több évre előre elkészítik az irodai rendszer fejlesztési tervét, segítenek az APEH és a BSA által kért naprakész szoftver és hardverleltárt vezetésében. Mindezt nagy biztonsággal, gyorsan és költséghatékonyan.

Szeretné biztonságban tudni számítógépes informatikai rendszerét? Nem biztos a jelenlegi szolgáltató munkájában?
Keressen bennünket, és kérjen ingyenes konzultációt! – megkeresését bizalmasan kezeljük!
info@konkoord.hu
Németh László
régióvezető –Sopron

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Utazzon velünk ingyen Törökországba!

Péksütemények, kávé, tea, rahát, kuszkusz most kedvezményes áron!

Tovább olvasom