Kisalföld logö

2018. 02. 23. péntek - Alfréd -1°C | 2°C Még több cikk.

Klubvezetőket keresünk!

A kisalfold.hu áprilisban újabb nagy dobással áll elő: a megye összes településének létrehoz egy saját "Kisalföldes" oldalt. Mindezt úgy, hogy ezen oldalak fejlődéséhez helyi embereket hív segítségül. Ha igazi lokálpatrióta vagy, Te is velünk tartasz!

A kisalfold.hu minden település számára önálló klubot nyit. Például az eneseiek kedvenc oldala hamarosan az enese.kisalfold.hu lesz. Itt elérhető majd Enese összes kulturális és civil egylete, baráti köre,kocsmája, étterme, pizzériája, panziója, szórakozóhelye, üzlete...

Az egész oldalt egy helyi ember igazgatja majd, de bárki aki csatlakozott a klubhoz, aktívan részt vehet az oldal fejlődésében, hisz képeket, videókat tölthet fel, fórumozhat, blogolhat, és a helyi eseménynaptár bejegyzéseit is bővítheti saját házibulijával.

Most azokat az elszánt, vállalkozó kedvű jelentkezőket várjuk, akik szeretnének tenni lakóhelyük közösségéért. A klubvezetéshez minimális számítógépes/internetes ismeret kell, de nem szükséges, hisz a kisalföld.hu kiképzi klubvezetőit.

Klubvezetőinknek egyelőre fizetés nem jár, de az biztos, hogy a legnépszerűbb oldalak vezetőinek mi álljuk majd a nyaralását!

Ha érdekel a dolog, küldj egy mail-t az ndl@kisalfold.hu címre! Írd le ki vagy, mivel foglalkozol és mit tennél lakóhelyed klubvezetőjeként?

Olvasóink írták

 • 9. kaspi 2008. március 08. 12:21
  „és? csinált? nem vagyok hozzáértő, de szerintem ma már az internet sem úgy megy, mint tíz éve. Felfedezték a multik és nagy lóvék kellenek a minőségi dogokhoz. Ha jól sejtem ez valami olyasmi lesz, mint a facebook. Az meg nagyon siráj...”
 • 8. Arany Középút 2008. március 07. 13:25
  „Ilyet minden falu simán csinálhatna és legalább nem kellene majd gagyi reklámokat olvasni. Gondolom a Kisalföld majd telenyomja az oldalakat mindenféle reklámmal jó pénzért.”
 • 7. sys csilla 2008. március 07. 10:20
  „Beledből és Rábakecölből van már klubvezető? Mert szívesen beszállnánk...”
 • 6. Kiss Péter 2008. március 06. 19:20
  „Szerintem nem éppen egy jó ötlet, hisz kinek van kedve annyi oldalt végignézni , hogy megtaláljon mindent?”
 • 5. Lőrincz Zsuzsanna 2008. március 06. 09:31
  „Szerintem nagypn jó ötlet, középiskolás koromban minden ilyen kezdeményezésben szívesen vettem részt, és büszke voltam, arra, hogy benne lehetek a diákújságunk szerkesztőségébe. Amit az ország 2. legjobb középiskolai újságának választottak 2005-ben!”
 • 4. szigro 2008. március 04. 18:05
  „sztem jó ötlet. nálunk például a falu friss híreiről csak az tud, aki eljár kocsmába. én nem járok. az iwiw-es üzenőfal meg nem erre való. meg ottmár van egy csomó bizniszmanyus a hülye termékeikkel. amugy meg a 63 éves nagyanyám lassan többet ül az internet előtt, mint én. ez komoly:) már azokat a betegségeket is ismeri, amiket még fel se fedeztek:)”
 • 3. todor 2008. március 03. 00:56
  „hu ez nagyon gagyin hangzik. És ki fogja ezeket olvasgatni? A nyugdijasok a klubban? Mert hogy a falvak egyre jobban kiöregednek... Valahogy nem tudom elképzelni a 60 éves öreganyámat, hogy beül a helyi netkávézóba és a kisalfoldes helyi klubhíreket fogja olvasgatni. A helyi pletykavonal fejletebb ennél.”
 • 2. virgo 2008. március 01. 17:29
  „Szerintem jó ötlet. Lehet, be is szállok a buliba, mert hiszem, hogy van vmi jövője. Csak még abban nem vagyok biztos, hogy 2 gyerek mellett tudnám-e csinálni. De szerintem menne. :) És a falumnak is jó, ha kicsit többet hallani róla, nem? ;)”
 • 1. alajos 2008. március 01. 11:55
  „ki írta ezt a szánalmas marketingszöveget?”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Küklopsz és fapumpa: a kisalfold.hu sztárjai

Pár nap alatt több mint egyedi 900 nap szépe/nap hőse oldalt készítettek olvasóink. A publikus… Tovább olvasom