Kisalföld logö

2017. 03. 24. péntek - Gábor, Karina 5°C | 16°C Még több cikk.

Kiút az elviselhetetlen fájdalomból

Ismerjék meg a Vargha Gyógymódot.

A fájdalom számos betegség kísérô­jelensége, ami nagyon meg tudja keseríteni a mindennapokat. Mindenki életében elôfordult már, hogy fájt valamije. Olykor csak alig, néha hasogatva, sajogva vagy csak tompán lüktetve. Ilyenkor egy a cél: megszüntetni a fájdalmat, mindenáron. Legegyszerűbb megoldásnak tűnhet bevenni egy „csoda" fájdalomcsillapító tablettát, ami pillanatnyilag megszabadít a szenvedéstől.

Amikor a szenvedés már napi szinten van jelen az életünkben és a fájdalom állandósul, a fájdalomcsillapító szerek már nem vagy csak egyre nagyobb dózisban segítenek.

A súlyos fájdalmaktól meggyötörten, kétségbeesve rohangálunk egyik orvostól a másikig, hatékony gyógymódot remélve. Kivizsgálások sorozata kezdôdik, ami testileg-lelkileg megviseli az embert, de sok esetben nem sikerül feltárni a probléma valódi okát, illetve az alkalmazott kezelés, beavatkozás nem éri el a kívánt eredményt: a fájdalommentes mindennapokat.

Az idült fájdalom csillapítása az orvostudomány számára is komoly kihívást jelentô, megoldásra váró probléma, hiszen a lakosság egyharmada szenved valamilyen fájdalom okozta krónikus korlátozottságtól.

Van, aki feladja a sok próbálkozást és megpróbál együttélni a fájdalommal. Az idô múlásával – a szenvedéstôl meggyötörten – elkeseredésében egyre inkább bezárkózik, és már csak egy cél lebeg a szeme elôtt: valahogyan túlélni a nappalokat és az éjszakákat. Van, aki viszont más megoldás után kezd kutatni, és szeretné megtalálni a probléma gyökerét, így megpróbálkozik olyan alternatív terápiákkal, amelyek akár a hagyományos orvosi kezelések mellett, kiegészítô terápiákként is működhetnek, amelyekrôl eddig csak hallomásból tájékozódott, és az sem biztos, hogy hitelesnek értékelte ez idáig. Viszont eljöhet az a pont, amikor az ember úgy érzi, hogy ennél rosszabb már nem lehet, és a sok szenvedés, kudarc után nyit az alternatív gyógymódok irányába. Megpróbálja, hiszen nincsen vesztenivalója.

Bonta Idália fájdalomtörténete hosszú évekkel ezelôtt kezdôdött:
„Derékfájdalmam napról napra erôsödött, amikor orvoshoz fordultam, már szinte elviselhetetlenné vált. Fájdalomcsillapító szedését javasolták, és elkezdték vizsgálni, mi is lehet a szenvedéseim oka. Kiderült, hogy a 4, 5-ös csigolyáimnál roncsolódtak az idegvégzôdések. Az orvosom szerint – műtét nélkül – 100% esélye volt a bénulásnak. Nagyon megijedtem, és 2010-ben alávetettem magam a műtétnek. Tudatták velem, hogy akár a beavatkozás során is lebénulhatok, de addigra már a fájdalom annyira elgyötört, hogy bármekkora is volt a gyógyulás esélye, abba kapaszkodtam.

Bonta Idália
Bonta Idália

Az intenzíven való ébredés után boldog voltam, hogy tudom mozgatni a lábam, tehát nem bénultam le. Reménykedve vártam, hogy bebizonyosodjon, a fájdalmam is elmúlt. Azonban erre hiába vártam. A fájdalmak erôteljesebben jelentkeztek, mint valaha. Infúziók, gyógyszerek tömegét kaptam, hogy egyáltalán el tudjam viselni az ébrenlétet. Csak feküdtem a kórházi ágyon és egyszerre éltem meg dühöt, kiszolgáltatottságot és végtelen elkeseredettséget.

Mindenki segíteni próbált, de semmi nem hatott. A vénáim is tönkrementek. Végül az orvosom végrehajtott egy újabb beavatkozást, egy – a fájdalom csökkentését szolgáló – úgynevezett idegpályablokádot.

Ennek következményeként egy évig vizelési problémákkal küzdöttem. Nem éreztem éjszaka a vizelési ingert, a fájdalom viszont tovább kínzott. Már nem akartam így tovább élni.

Amikor felírták a morfintapaszt, villámcsapásként hasított belém a gondolat: ez itt a vég?!
Ezt nem hagyhatom! Elutasítottam a morfint, és úgy döntöttem, adok magamnak még egy esélyt. 2014 tavaszán megkértem a családomat, hogy vigyenek el a Vargha Gyógymód gyôri rendelôjébe. Ausztriában, Badenben élünk, így meg kellett szervezni az utazást, hiszen egyedül képtelen lettem volna rá.

Új reményekkel vágtam bele a terápiába. Vargha úr elôirányozta az állapotomnak megfelelô kezeléseket, amelyekre becsületesen eljártam, és minden életmódbeli változtatásra vonatkozó tanácsát is igyekeztem megfogadni. Nagyon bíztam a gyógyulásban.Tudtam, illetve éreztem, hogy jó kezekben, a legjobb kezekben vagyok!

Az eredmény nem jelentkezett azonnal, de megértettem, hogy a szervezetem hosszú évek alatt jutott ilyen súlyos állapotba, amit nem lehet egyik napról a másikra – varázsütésszerűen – helyreállítani. A nehéz pillanatokban, amikor már majdnem feladtam, a kezelôk bátorítása adott erôt a folytatáshoz.

Vargha Zsolt, a győri, pécsi és szlovákiai intézmények vezetője
Vargha Zsolt, a győri, pécsi és szlovákiai intézmények vezetője

Kemény hónapok vannak mögöttem, de végre elmondhatom, hogy a szörnyű fájdalom megszűnt, és napról napra jobban érzem magam.
Ma már egyedül járok a kezelésekre vonattal, amit korábban el sem tudtam volna képzelni. Az osztrák háziorvosom is elismeri a Vargha Gyógymód hatékonyságát, és támogat benne. Nemrég egy barátnôm is csatlakozott hozzám. Látván hihetetlen felépülésemet, ô is felkereste Vargha urat. Még csak a kezelések elején tart , de már nála is javulás mutatkozik.

Most éppen nyaralni készülünk a családommal. Amirôl hosszú évekig csak álmodozhattam, idén valóra válik! Hálás szívvel gondolok Vargha úrra, a Vargha Gyógymód kezelôire, akik mindezt lehetôvé tették számomra."

Ezen csodálatos gyógyulás tükrében, VARGHA ZSOLTOT, a gyôri, pécsi és szlovákiai intézetek vezetôjét kértük, ismertesse röviden a módszer lényegét.

A GYÓGYULÁSHOZ, egészséghez a bennünket érô környezeti hatásokon, illetve a magunkkal való MEGKÜZDÉSI KÉPESSÉGÜNKÖN KELL VÁLTOZTATNUNK! A pácienssel együttműködve a problémák okainak megszüntetésén dolgozunk, a háttérben húzódó, még visszafordítható funkciózavarok elhárításán. A tehermentesítést szolgáló, kedvezô életviteli módosítások mellett azonban szükség van sejtszintű, biokémiai harmóniára, hatékony ingerületvezetésre, tiszta sejtközti kommunikációra. A VARGHA GYÓGYMÓD ezek létrejöttét segíti. MEGTEREMTI AZ ÖNGYÓGYÍTÁS FELTÉTELEIT. Így éri el, hogy rendelôinkben olyan kórképekbôl gyógyulnak sorra, amelyek orvosságokkal csupán szinten tarthatók. A módszer egyfajta sejtszintű változást generálva szinte MINDEN BETEGSÉGSTÁDIUMBAN KÉPES HATÉKONYAN JAVÍTANI AZ ÉLETMINÔSÉGET, CSÖKKENTENI A FÁJDALMAKAT, MEGSZÜNTETNI A PANASZOKAT. Az intézményeinkben egy nemrég elvégzett felmérés alapján a terápia eredményessége általában 80-90% körüli – a gyógyulás tehát nem álom, hanem elérhetô, megvalósítható, reális cél. MELLÉKHATÁSOK, ÁRTÓ FAKTOROK NÉLKÜLI GYÓGYMÓDUNK tehát VALÓBAN MARADANDÓ GYÓGYULÁST EREDMÉNYEZ.

Módszerünk hatékonyságáért azonban csakis az általunk működtetett rendelôkben tudunk felelôsséget vállalni. A terápia eredményességéhez elengedhetetlenül szükséges a kezelések menetének idôrôl idôre történô korrekciója, amelyet kizárólag rendelôinkben, az általunk képzett és felügyelt személyek végezhetnek. Érdemes kerülni az intézményeink keretein kívül ajánlott „Vargha Gyógymódot" – egészségünk a legdrágább kincs, ne hagyja megtéveszteni magát, ne érje be hamisítókkal, itt az élete a tét!

Elérhetőség:
Vargha Gyógymód, 9027 Győr, Madách utca 22.

Tel.: 0036-96/313-521
Mobil: 0036-70/341-5951
www.varghagyogymod.hu


Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Quimby élő nagykoncert a Szent István Napokon

Mosonmagyaróvárra érkezik még Péterfy Bori&Love Band, a Punnany Massif, és a Budafoki Dohányi… Tovább olvasom